Paella tengeri farkas módra

Elkészítés módja
1. A rizst az olajon a zúzott fokhagymával együtt megfuttatjuk. A leveskockát belemorzsoljuk, 5 deci forrásban lévő vízzel fölöntjük. A ketchuppal ízesítjük, a curryvel fűszerezzük, és a félbevágott olajbogyót hozzáadjuk.
2. Lefedve, kislángon kb. 20 percig pároljuk.
3. Ezalatt a a szobahőmérsékleten fölengedett „tenger gyümölcseit” leöblítjük és a majdnem puha rizshez adjuk, és közepes lánggal együtt készre pároljuk.
4. Abban az edényben tálaljuk amelyikben készült. Tetejét paradicsommal, paprikával és citrommal díszítjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.