Ráksaláta currys majonézzel
Elkészítés módja
1. A rákot enyhén sós, citromos vízben 2-3 percig főzzük, majd leszűrjük, lecsöpögtetjük és kihűtjük.
2. A mártáshoz a majonézt a tejszínnel simára keverjük, megsózzuk, megborsozzuk, a curryvel fűszerezzük, a citromlével és a porcukorral pikánsra ízesítjük.
3. Tálaláskor a salátát a tányérra halmozzuk, olívaolajjal és citromlével meglocsoljuk. A rákot köré szórjuk a mártást mellé halmozzuk. Különleges alkalmakkor, tálalhatjuk széles koktélos pohárba.
4. Friss pirítóst kínálunk hozzá.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.