Garnélás spagetti

Elkészítés módja
1. A tésztát elkezdjük főzni bő sós, étolajos vízben. Al dentére főzzük.
2. Egy serpenyőben olajat hevítünk és beledobjuk a megtisztított felaprított salottahagymát. Egy percig pirítjuk, majd következik a felszeletelt fokhagyma további egy percre, majd a koktélparadicsom további egy perces pirítása. Végezetül a rákokat bobjuk a serpenyőbe és további egyperces pirítás jön. Majd ráöntjük a bort, ízesítjük sóval, borssal, chilivel és csíkokra felvágott bazsalikom levéllel. Ha felforrt hozzáadjuk a tejszínnel elkevert mascarpone krémet, ha újra forr kész a tejszínes, mascarpones sajt krémes rák.
3. A krémet a kifőtt tésztára borítjuk, összekeverjük, meglocsoljuk citromlével és kevés olívaolajjal.
Garnélás spagetti recepthez fűződő történet, jótanács
A tésztát nem szabad teljesen megfőzni. Harapósra kell hagyni így lesz tökéletes!
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.