Paradicsomos tenger gyümölcsei fetuccine-vel
Elkészítés módja
1. A forró olívaolajon az apróra vágott vöröshagymát arany barnára pirítjuk, hozzáadjuk a kiengedett tenger gyümölcseit és összekeverjük.
2. Hozzáadjuk a lecsepegtetett, nagyobb darabokra vágott szárított paradicsomot, a félbevágott olívabogyót, sóval, borssal, az aprított bazsalikommal ízesítjük, meglocsoljuk a fehérborral és közepes tűzön, 2-3 percet pároljuk.
3. A fetuccinet bő sós vízben kifőzzük, leszűrjük, a raguhoz adjuk és összeforgatjuk.
4. Tányérokba szedjük és megszórjuk reszelt Grana Padano sajttal.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.