Fűszeres lazacsteak, whiskys-citromfüves majonézmártással
Elkészítés módja
1. A lazacsteakeket sózzuk, borsozzuk, megszórjuk az aprított petrezselyemmel, meglocsoljuk az egyik citrom kicsavart levével, és olajozott tepsibe fektetjük. Meglocsoljuk olívaolajjal, és 180 °C-os sütőben kb.15-20 perc alatt megsütjük.
2. Közben összeállítjuk a leveles salátát, majd a mártáshoz a light majonézt a whiskyvel simára keverjük, frissen őrölt borssal, aprított citromfűvel ízesítjük, és lehűtjük.
3. Ha megsültek a lazacsteakek forrón, leveles salátával, citrommal és a whiskys-citromfüves majonézmártással tálaljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.