Tonhalfasírt
Elkészítés módja
1. Előmelegítjük a sütőt 180 fokra.
2. A tonhalkonzerveket lecsöpögtetjük.
3. Egy nagyobb tálban összekeverjük a hozzávalókat.
4. Kezünkkel 8 gömböt formázunk, melyeket zsemlemorzsában megforgatunk.
5. A fasírtokat sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, majd kevés olajjal megspricceljük (ez utóbbi elhagyható).
6. 180 fokon kétszer 10 perc alatt készre sütjük; ha szükséges, félidőben megforgatjuk a fasírtokat.
Tonhalfasírt recepthez fűződő történet, jótanács
Alap recept, ha már unjuk, akár ínyencségekkel is feldobhatjuk: apróra vágott újhagyma, zellerszár, kevés tabasco szósz, kápia paprika és a többi.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.