Roston sült lazac fokhagymás paradicsommal

Roston sült lazac fokhagymás paradicsommal recept
Hozzávalók
•  4 szelet lazacfilé
•  1 csomag halak fűszersó
•  2-3 evőkanál liszt
•  1 dl olaj
•  4-5 gerezd fokhagyma
•  4 db paradicsom
•  1 csokor petrezselyem

Elkészítés módja

1. A lazacszeleteket a fűszersóval bedörzsöljük, majd lisztbe forgatjuk, és forró olajon megsütjük.

2. Tálra szedjük, majd a maradék olajon a megtisztított és vékony szeletekre vágott fokhagymát, a kockákra darabolt paradicsomot, és a felaprított petrezselymet megfuttatjuk, végül kissé megsózzuk.

3. A sült halat a raguval leöntve tálaljuk.

A leírásban szereplő Roston sült lazac fokhagymás paradicsommal recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (lazac recept) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.