Sertéstarja fűszerkéregben
Elkészítés módja
1. A húst kissé kiverjük, széleit bevagdossuk. Besózzuk, borssal bedörzsöljük, a forró olajon oldalanként 4-5 perc alatt elősütjük, majd tepsire rakjuk, forró sütőben 10-12 perc alatt készre sütjük. Ha kissé kihűlt a mustárral megkenjük.
2. A kenyér szeleteket kisebb darabokra tépjük és a durvára vágott zöldfűszerekkel , a parmezánnal, sóval és borssal együtt turmixgépbe töltjük. Finomra turmixoljuk, majd a fűszermorzsát a hússzeletekre halmozzuk. A húst további öt percre visszatoljuk a sütőbe.
3. Tálaláskor hagymás sült burgonyát kínálunk hozzá köretnek
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.