Fokhagymás szelet

Fokhagymás szelet recept
Hozzávalók
•  8 kisebb szelet sertéskaraj
•  4 gerezd fokhagyma
• 
•  bors
•  pirospaprika-2 kávéskanál
•  étolaj
•  liszt a húshoz
•  petrezselyemzöld
•  víz

Elkészítés módja

1. A karajszeleteket sózzuk, borsozzuk.

2. Felhevített olajban elősütjük.

3. A fokhagymát megpucoljuk, apróra vágjuk és kissé megforgatjuk a serpenyőben visszamaradt olajban.

4. A tűzről levéve beleszórjuk a paprikát, jól elkeverjük, majd visszatesszük a tűzre a serpenyőt. Hozzáadjuk a húst és annyi vízzel felöntjük, hogy épp ellepje.

5. Utána ízesítünk sóval, borssal és puhára főzzük a húst, közben besűrűsödik a leve.

6. Ha megfőtt, apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk. Tetszés szerinti körettel tálaljuk.

Fokhagymás szelet recepthez fűződő történet, jótanács

Szoktam készíteni csirkemellből és szűzpecsenyéből.Az egyik kedvenc ételünk.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.