Fokhagymás szelet

Elkészítés módja
1. A karajszeleteket sózzuk, borsozzuk.
2. Felhevített olajban elősütjük.
3. A fokhagymát megpucoljuk, apróra vágjuk és kissé megforgatjuk a serpenyőben visszamaradt olajban.
4. A tűzről levéve beleszórjuk a paprikát, jól elkeverjük, majd visszatesszük a tűzre a serpenyőt. Hozzáadjuk a húst és annyi vízzel felöntjük, hogy épp ellepje.
5. Utána ízesítünk sóval, borssal és puhára főzzük a húst, közben besűrűsödik a leve.
6. Ha megfőtt, apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk. Tetszés szerinti körettel tálaljuk.
Fokhagymás szelet recepthez fűződő történet, jótanács
Szoktam készíteni csirkemellből és szűzpecsenyéből.Az egyik kedvenc ételünk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.