Keresés recept címe alapján
Fánk receptek
Apró fánkok, majonézes szárnyashússal tö..
1. A vizet a sóval és az olívaolajjal felforraljuk, majd beleszórjuk a lisztet.. Tovább
Profiterol
1. Az alaprecept szerint elkészítjük a tésztát, amiből majd feleakkora fánkokat sütünk, mint a képviselőfánkhoz.. Tovább
Sajtkrémes fánk
1. Az alaprecept szerint elkészítjük a tésztát, amiből majd feleakkora fánkokat sütünk, mint a képviselőfá.. Tovább
Eperkrémes fánk
1. Az alaprecept szerint megsütjük a fánkokat. Amikor kihűltek, recés késsel a felső harmadukat levágjuk, .. Tovább
Képviselőfánk
1. Az alaprecept szerint megsütjük a fánkokat. Amikor kihűltek, recés késsel a felső harmadukat levágjuk, ez.. Tovább
Égetett (forrázott) tésztafánk alaprecept
1. A tésztához a vizet egy lábasba öntjük. Megsózzuk, fölforraljuk, majd belerakju.. Tovább
Óriás csörögefánk
1. A lisztet a vajjal elmorzsoljuk, majd a többi hozzávalóval rugalmas tésztává gyúrjuk. Két részre oszt.. Tovább
Csöröge (forgácsfánk)
1. A lisztet a vajjal elmorzsoljuk, majd a többi hozzávalóval rugalmas tésztává gyúrjuk. Két részre os.. Tovább
Szilvalekváros fánk
1. Az élesztőt a langyos tejbe morzsoljuk, a fele cukrot beleszórjuk, langyos helyen 15 perc alatt felf.. Tovább
Néger fánk
1. A vizet egy kis lábasban az olajjal, csipetnyi sóval és a cukorral fölforraljuk. Habverővel szüntelenül kever.. Tovább
Karamellás busófánk
1. A tejet meglangyosítjuk, 1 decit kimerünk belőle, és az élesztőt belemorzsoljuk, kb.10 perc alatt fe.. Tovább
Farsangi fánk
1. A lisztet átszitáljuk, így nemcsak levegőt juttatunk bele, de a kelt tésztáknál oly fontos szobahőmérsékle.. Tovább
Csokoládéfánk
1. A tésztához 1,5 deci vizet a vajjal (margarinnal) meg csipetnyi sóval felforralunk. A lisztet beleszórjuk .. Tovább
Aszalt szilvával kelt fánk és aszalt szi..
1. Az aszalt szilvával kelt fánkhoz az élesztőt 1 deci megl.. Tovább
Égetett kanalas fánk
1. A vizet a vajjal és egy csipet sóval melegítsük forráspontig. Amikor már forr, állandó keverés mel.. Tovább
Képviselőfánk
1. A tűzhelyt bekapcsolom 220 fokra. 2. A vizet, étolajat, sót, vaníliás cukrot egy fazékban felforralom, m.. Tovább
Szalagos fánk
1. Kevés langyos tejjel, liszttel, cukorral és élesztővel kovászt készítünk. 2. A többi porcukorral, vaníli.. Tovább