Húsmuffin lilahagyma-chutneyval é...
Ez eszméletlen finom. A családunk nagy kedvence!
Bemutatkozás:
Imádok főzni és kísérletezni a konyhában. Szeretem a színes és fűszeres ételeket, az újdonságokat a világ minden tájáról.
-Kocsisné Balogh Zsuzska
1. Egy serpenyőben a vajat felolvasztom, majd rádobom a csíkokra vágott bacon-t és lassú tűzön aranybarnára pirítom. 2. Amint elkészült a bacon, egy t..
1. A tojást egy nagy tálba teszem, hozzáadom a sót, a vizet és összekeverem habverővel. Apránként hozzáadagolom a lisztet és jó alaposan elkeverem. An..
1. A sertéscombot vékony szeletekre vágjuk, megmossuk és alaposan kiklopfoljuk. 2. Sózzuk, borsozzuk mindkét oldalát, majd állni hagyjuk. 3. Ez idő ..
1. A tarjaszeleteket kiklopfolom, sózom, borsozom. 2. Egy tepsibe rakom őket, aminek az alját olajjal kikenem. 3. Előmelegített sütőben, alufóliával..
1. A vajat vágjuk kis kockákra, adjuk hozzá a verbénát/citromfüvet és tegyük a hűtőbe 1 éjszakára. 2. Másnap olvasszuk fel a verbénás vajat egy serp..
1. A medvehagymát apróra, a bacont kis kockákra vágjuk. 2. A bacont megpirítjuk és leszűrjük. 3. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. 4. Az apróra..
1. Előmelegítettem a sütőt 200 fokra. 2. Ezután megtisztítottam a friss, bébi spenótot és egy percig pároltam. 3. Megsóztam és megszórtam szerecsend..
1. Először a vajat puhára felmelegítem és félreteszem. 2. Az élesztőt belemorzsolom fél deci langyos tejbe, hozzáadok 1 evőkanál lisztet és ugyanennyi..
1. Az élesztőt a langyos tejjel és a cukorral felfuttatom. 2. A lisztet a margarinnal és a sóval elmorzsolom, hozzáadom a tojássárgáját, a tejfölt és..
1. A darált húst ételízesítővel, kevés sóval, frissen őrölt borssal, kakukkfűvel, oregánóval, bazsalikommal és egy kávéskanál pirospaprikával ízesítem..
1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 1 órát pihentetjük, utána vékonyra kinyújtjuk és pogácsát szaggatunk belőle. 2. Tojássárgájával megkenjük, 200 ..
1. Az élesztőt fél dl tejben, 1 kávéskanál cukorral felfuttatjuk. 2. A többi hozzávalóival a szokásos módon megdagasztjuk és duplájára kelesztjük. 3..
1. A tésztákat szobahőmérsékleten felengedjük és vékonyra kinyújtjuk. 2. A bacont apróra vágjuk, megpirítjuk és leszűrjük. 3. Az egyik kinyújtott té..
1. A tésztákat szobahőmérsékleten felengedjük, vékonyra nyújtjuk. 2. A bacont és a sonkát apróra vágjuk, kipirítjuk és leszűrjük. 3. A sajtot leresz..
1. Az almát megpucoljuk és a barackkal együtt felkockázzuk. 2. Feltesszük főlni a meggyel együtt kb. 2 liter vízben. 3. Kristálycukrot, fahéjat és ..
1. A lisztet keverőtálba szitáljuk, majd hozzáadjuk a tojásokat, és annyi hideg vizet, hogy könnyen gyúrható, de ne lágy tésztát kapjunk. 2. Ezután a ..
1. Az élesztőt a langyos, cukros tejben felfuttatjuk. 2. A többi hozzávalóval összedolgozzuk (a fetasajt és az olívabogyó kivételével). 3. Kissé lág..
1. A húst megmossuk, majd – miután a nedvességet leitattuk róla – 2,5-3 centis kockákra vágjuk. A hagymát meg a fokhagymát megtisztítjuk, finomra aprí..
Ez eszméletlen finom. A családunk nagy kedvence!
Biztos, hogy el fogom készíteni. Nagyon különleges.
úúúú..... folyik a nyálam. Ezt is érdemes elkészíteni.
A családunk abszolút kedvence. Ebből nem lehet eleget sütni.
Életemben először sütöttem pogácsát, ezt a receptet használtam.
Nagyon finom lett.
Ezen felbuzdulva ma is sütök!
Köszönöm a receptet! :)
Én ott voltam,amikor ez a finomság elkészült!
Ha nem a saját szememmel látom, el sem hiszem!
Igazi,finom, foszlós! És még az illata....
Tuti recept! ;)
Gratulálok KisPipi (Y)
Elkészítettem,most falatozik belőle a család!
Isteni finom!
Annyi változtatást ejtettem,hogy lapkasajt helyet trappistát használtam.
Nagyon jó recept! ;)
Nagyon jól néz ki, és a recept is szupi, kár hogy allergiás vagyok a medvehagymára. De gondolom, másfajta hagymával is jó, nem?
Köszönöm szépen, aranyosak vagytok. Örülök,hogy elnyerte tetszéseteket. Remélem az ízlelő bimbótok is szeretni fogja :D A többit is feltöltöm majd, csak győzzem megsütni-megfőzni :) További szép napot mindenkinek! :)
Nincsenek cikkei.
Weboldalunkon a cikk feltöltés, ahogy a recept feltöltés is, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon írhat és tölthet fel cikket. Ha Te is kedvet kaptál cikkíráshoz, ide kattintva máris kezdheted.