Gyümölcsleves

Elkészítés módja
1. Az almát megpucoljuk és a barackkal együtt felkockázzuk.
2. Feltesszük főlni a meggyel együtt kb. 2 liter vízben.
3. Kristálycukrot, fahéjat és őrölt szegfűszeget adunk hozzá ízlés szerint.
4. Beletesszük a vaníliás cukrot.
5. Amikor az alma már kezd puhulni, hozzáadjuk a szilvát, ezzel pár perc főzés is elég.
6. Pici vízben elkeverjük a vaníliás pudingot és a leveshez adjuk. (A puding mennyiségét ízlés szerint lehet szabályozni, én felhasználom az egész csomaggal.)
7. Ha a pudingot elkevertük a levesben, hozzáadjuk a tejszínt és összeforraljuk.
8. Tálkába szedjük, ha meghűlt, tejszínnel és gyümölcsökkel fogyasztjuk.
Köszönöm Ágica! Az enyémbe a meggy most olyan savanykás volt hogy nem igényelt még citromot is. :)
Nagyon gusztusos a gyümölcs levesed Szabina! :) Nálunk is a fiúk nagyon szeretik, én is tele szoktam tenni gyümölcsökkel, minél többféle,annál finomabb és még citromot is teszek bele, de csak a végén :)
Igaz én általában dupla adagot szoktam csinálni, mert van rá igény.
Köszönöm Manócska!:)
Gusztusos a levesed Szabina. Nagyon szeretem.
No igen ezt így kell, többféle gyümölcsből, és jéghidegen. Jó ötlet a hab meg hagy csónakázzon. Én kipróbálnám.
Köszönöm Karperec.
Köszönöm Editke nálunk is nagy kedvenc.:)
Krémesen tejszínesen gyümölcsdarabokkal isteni finom.
Nagyon finom leves.
Gratulálok.
Meg tudnánk egyezni, azt hiszem! ;) Már csak meg kéne javítani a teleportáló készüléket! :D
Nekem a kislányom kérésére készült. :) A telepátia működik, de sajnos a fényposta nem, mert akkor küldhetnél nekem egy kis medvehagymát.:)
A telepátia működik, ugyanis épp tegnap gondoltam, hogy készíteni kéne már gyümölcslevest (bár más évszakban is lehet, nekem valahogy többnyire csak nyáron jut eszembe, friss idénygyümölcsből). :) De mivel tegnap sikerült egy táskányi medvehagymát gyűjtenem, így egyelőre lesöpörte a gyümölcslevest a porondról. De ami késik, nem múlik!