Medvehagymás, sonkás rántott palacsinta

Elkészítés módja
1. A palacsintákat kisütjük.
2. A sonkát és a főtt csirkehúst apróra vágjuk. (Jelen esetben én maradék csirkepörköltet használtam hozzá.)
3. A palacsintákat megszórjuk reszelt sajttal, rárakunk a csirkés-sonkás keverékből, erre aprított medvehagymát szórunk, majd összehajtogatjuk. Szokásos módon panírozzuk és forró olajban pirosra sütjük.
3. Salátával, esetleg köretként tálaljuk.
Ez az a recept ami bármivel tölthető ,csak a képzelet szab határt ,panírozni és rántani !Zöldségek ,maradék húsok ,akár sült is ,felvágottak ,sajtok ,szinte bármivel !
Nagyon jól néz ki, és a recept is szupi, kár hogy allergiás vagyok a medvehagymára. De gondolom, másfajta hagymával is jó, nem?
Egészségedre hozzá ! :D
Ezt választom!