Fetasajtos-olívabogyós vendégváró
Elkészítés módja
1. Az élesztőt a langyos, cukros tejben felfuttatjuk.
2. A többi hozzávalóval összedolgozzuk (a fetasajt és az olívabogyó kivételével).
3. Kissé lágy tésztát fogunk kapni.
4. Ezután beledolgozzuk a fetasajtot és az olívabogyót is.
5. Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk és egy evőkanál segítségével a tésztából halmokat szaggatunk.
6. 180 fokos sütőben világosra sütjük.
Isteni finom.
Készítsd el Ágikám.
Nem fogsz csalódni!
Hát most meg kóstolnám! :) Finom lehet.
Hát most meg kóstolnám! :) Finom lehet.
Igen,nagyon finom volt.
Az olívabogyó adja meg a valódi ízét.
Még az unokák is tele szájjal ették,nagyon szeretik.
Biztos finom, de én olívabogyó nélkül enném.