Borzas-sajtos pogácsa

Elkészítés módja
1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 1 órát pihentetjük, utána vékonyra kinyújtjuk és pogácsát szaggatunk belőle.
2. Tojássárgájával megkenjük, 200 fokra melegített sütőben megsütjük.
3. A hozzávalókat a sajt és a margarin kivételével kikeverjük simára és sűrűre főzzük.
4. A tűzről levesszük, belekeverjük a reszelt sajtot és tovább keverjük. Amikor kihűlt jó habosra keverjük a margarinnal.
5. A krémet 2 pogácsa közé kenjük úgy, hogy kicsit ki is folyjon közülük és utána reszelt sajtban megforgatjuk őket.
Borzas-sajtos pogácsa recepthez fűződő történet, jótanács
Bérciné Ili receptje alapján készítettem el, köszönet érte.
Köszönöm szépen.
Szívből ajánlom.
Nagyon guszta, irány a kedvencek közé !
Köszönöm Marcsikám.
Boldog Új évet kívánok én is.
Editke nagyon szépek lettek Gratulálok BUÉK