Baconos-sajtos, sonkás stangli

Elkészítés módja
1. A tésztákat szobahőmérsékleten felengedjük, vékonyra nyújtjuk.
2. A bacont és a sonkát apróra vágjuk, kipirítjuk és leszűrjük.
3. A sajtot lereszeljük.
4. A pórét és az újhagymát felaprítjuk.
5. Elkeverjük a sajtokat, hagymákat, bacont és a sonkát.
6. Ízesítjük sóval és őrölt fehér borssal.
7. A tésztát vékonyra nyújtjuk és két egyenlő részre vágjuk.
8. Az egyik lapra rákenjük a tölteléket, majd ráterítjük a másik tésztalapot és derelyevágóval vagy késsel tetszőleges formára vágjuk.
9. A tésztát megkenjük felvert egész tojással, megszórjuk szezámmaggal, egész köménnyel vagy lenmaggal.
10. Előmelegített sütőben 20-25 perc alatt szép pirosra sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Egyetértek dugódanival! Nagyon eteti magát már a kép alapján is. Ezt is el kell tennem a kedvencekbe...
Ez nagyon gusztusos. Elmentve, megvéve az ötlet. Már olvasva is nyúlnék a tányérra.