Meggyes piskóta
Elkészítés módja
1. Összekeverjük a lisztet, a sütőport, a cukrot, a vaníliás cukrot a sót, a tejet és az olajat.
2. A tojásokat felverjük, belereszeljük a citromhéjat és az előzőekhez adjuk. Jól összekeverjük.
3. Egy sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük és a lecsöpögtetett, kissé belisztezett meggyet elosztjuk a tetején.
4. 175°C-os sütőben kb. 20-25 perc alatt készre sütjük.
A családunk abszolút kedvence. Ebből nem lehet eleget sütni.
Köszönöm mindenkinek!
Örülök, hogy tetszik !
Manócska! Örülök, hogy elkészítetted, és hogy sikert aratott. :)
Nagyon jól néz ki:) Megsütöttem és isteni finom lett, igaz konyakos meggyel készítettem el.
Jó kis nagymama hangulatú süti!
Gyönyörű ez a sütemény,de még milyen finom!
Köszönöm!!!!
Csodásan mutat!