Sajtos-baconos stangli

Elkészítés módja
1. A tésztákat szobahőmérsékleten felengedjük és vékonyra kinyújtjuk.
2. A bacont apróra vágjuk, megpirítjuk és leszűrjük.
3. Az egyik kinyújtott tésztát megkenjük tejföllel, megszórjuk a megpirított és leszűrt baconnel és betakarjuk a lapkasajt szeletekkel.
4. Ráterítjük a másik tésztalapot és derelye vágóval, vagy késsel tetszőleges formára vágjuk.
5. A tésztát megkenjük felvert egész tojással, megszórjuk szezámmaggal, egész köménnyel és előmelegített sütőben kb. 160-180 fokon szép pirosra sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
No hogy finom mint hallom, ráadásul még jól is néz ki ! Mentve!
Elkészítettem,most falatozik belőle a család!
Isteni finom!
Annyi változtatást ejtettem,hogy lapkasajt helyet trappistát használtam.
Nagyon jó recept! ;)
Nagyon jó kis recept:) Mentem is.