horniart
Horniák Ági
Bemutatkozás:
Éhes vagyok! :-)
-Horniák Ági
- Név
- Horniák Ági
- Felhasználói név
- horniart
- Weboldal
- http://www.horni-art.com
- Regisztráció időpontja
- 2013. 02. 12. 13:11
- Utoljára belépett
- 2014. 01. 24. 12:41
- Mesterszakács
- -
- Feltöltött receptek
- 6 db
- Feltöltött cikkek
- -
- Hozzászólások
- 24 db
- Kedvenc recepjei
- 14 db
Bográcsos pacal csülökkel
1. A tisztított pacalt hideg vízben feltesszük főni 5 szem fekete borssal, 1 gerezd fokhagymával és 1 babérlevéllel. 2. Miután felforrt, leszűrjük és..
Medvehagymás édeskömény krémleves
1. Az édesköményt feldaraboljuk, jól átmossuk. 2. A vöröshagymát felkockázzuk és kevés olajon megfonnyasztjuk. 3. Hozzáadjuk a feldarabolt medvehagy..
Házi sajt ízesítve
1. A házi tejet lassú tűzön 15-20 percig kevergetve felforraljuk, közben hozzáadjuk a sót és a fehér borsot. 2. Miután felforrt, levesszük a tűzről é..
Tepsis őzborda gombaágyon
1. A borda minden oldalát alaposan megpirítjuk egy serpenyőben kevés olajon. 2. Ezt követően kuktában, forrás után 15 percig főzzük. Főzőlevébe tessz..
Fácánpástétom csiperkegombával
1. A csiperkegombát kevés libazsíron megpároljuk az apróra vágott vöröshagymával. 2. A két tojást keményre főzzük, majd lereszeljük. 3. Ha ez megvan..
Fácánkakasleves maceszgombóccal
1. A fácánkakasokat annyi hideg vízzel felöntjük egy fazékban, hogy ellepje, beletesszük az egész vöröshagymát, a csokor petrezselymet (cérnával össze..
Bográcsos lecsó csülökkel
1. Először a csülköt feltesszük egészben egy kuktában főni. Ha felforrt utána még 1 órán keresztül lassú tűzön hagyjuk főni, hogy megpuhuljon a hús. ..
Bográcsos pacal csülökkel
1. A tisztított pacalt hideg vízben feltesszük főni 5 szem fekete borssal, 1 gerezd fokhagymával és 1 babérlevéllel. 2. Miután felforrt, leszűrjük és..
Füstölt sajttal rakott, csőben sült zöld..
1. A megmosott padlizsánt, cukkinit, csiperkét félujjnyi vastagra szeleteljük, majd sóval, borssal, az aprított petrezselyemmel fűszerezzük, majd kevé..
Meggyes-mákos-almás paleo muffin
1. A mákot, a meggyet és a reszelt almát összekeverjük a sütőporral és a nyírfacukorral. 2. A 4 tojás sárgáját és fehérjéjét külön felverjük és ezt i..
Tepsis hús
1. A húst ujjnyira felszeletelem (erre akár a hentest is megkérhetjük), hogy ne kelljen harcolni a csonttal. 2. A húst a sóval, őrölt borssal, kömény..
Medvehagymás édeskömény krémleves
1. Az édesköményt feldaraboljuk, jól átmossuk. 2. A vöröshagymát felkockázzuk és kevés olajon megfonnyasztjuk. 3. Hozzáadjuk a feldarabolt medvehagy..
Ricottával töltött, baconos cukkiniteker..
1. A cukkinit megmossuk, hámozóval vagy késsel vékony szeletekre szeljük. 2. A ricottát összekeverjük a fűszerekkel és a tejföllel, hogy krémes állag..
Házi sajt ízesítve
1. A házi tejet lassú tűzön 15-20 percig kevergetve felforraljuk, közben hozzáadjuk a sót és a fehér borsot. 2. Miután felforrt, levesszük a tűzről é..
Csirkemájjal, spenóttal és gombával tölt..
1. Egy lábasban felteszünk kb. 2 liter vizet, forráskor hozzáadjuk a zacskós barna rizst és kb. 10 percig főzzük. 2. Utána lecsöpögtetjük és hagyjuk ..
Tepsis őzborda gombaágyon
1. A borda minden oldalát alaposan megpirítjuk egy serpenyőben kevés olajon. 2. Ezt követően kuktában, forrás után 15 percig főzzük. Főzőlevébe tessz..
Őzcomb vadasan
1. Az őzhúst 4-5 nagyobb darabra vágjuk, kicsontozás nélkül minden oldalát serpenyőben kevés olajon jól megpirítjuk. 2. Utána lehetőség szerint kuktá..
Fácánpástétom csiperkegombával
1. A csiperkegombát kevés libazsíron megpároljuk az apróra vágott vöröshagymával. 2. A két tojást keményre főzzük, majd lereszeljük. 3. Ha ez megvan..
Zakuszka
1. A padlizsánt félbevágjuk, meglocsoljuk egy kis olajjal és vízzel a tetejét, amit előtte bevagdostunk és 160 fokos sütőben 25-30 perc alatt megsütjü..
Fácánkakasleves maceszgombóccal
1. A fácánkakasokat annyi hideg vízzel felöntjük egy fazékban, hogy ellepje, beletesszük az egész vöröshagymát, a csokor petrezselymet (cérnával össze..
Low-carb sajtos rúd
csodálatosan néz ki! :-) Gondolom az íze is tökéletes...
Medvehagymás édeskömény krémleves
:-) És télleg! a szárítás tsodákra képes.... Jó étvágyat Karperec! :-D
Medvehagymás édeskömény krémleves
Köszönöm :-) Elsőre furcsa az édeskömény illata, de a levesben teljesen más íze lesz... Jó étvágyat!
Fácánkakasleves maceszgombóccal
Örülök, hogy tetszik! :-) Van vadász az ismeretségi körben, onnan a finom vadhúsok :-)
Házi sajt ízesítve
:-) remélem ízlik majd, én minden szerénytelenség nélkül imádtam... :-DDD teljesen más, mint a bolti!
Házi sajt ízesítve
Köszönöm :-) próbáld ki, tényleg érdemes és pikk-pakk kész, csak a pihentetés időigényes :-)
Házi sajt ízesítve
Köszönöm szépen! :-)
Bizony, itt semmi E... Piacon a legegyszerűbb beszerezni, 160 Ft/l.
Jó étvágyat hozzá!
Csirkemájjal, spenóttal és gombáv...
hmmm... én kóstoltam és ott van... vegák a májat szójára símán cserélhetik! :-)
Tepsis őzborda gombaágyon
Kedves Karperec.
Igeeen, úgy szeretjük, ha roppan, ellenben a krumli-hagyma-gomba kombó lédússága kompenzálta hál' istennek! A Savanyú, meghátugye, jomagyarhoz híven alap! :-)
Fácánkakasleves maceszgombóccal
Kedves t.variam!
Természetesen, csak javíthat a levesen! ( a legelterjedtebb változata a libalaves macával! :-) )
Fácánkakasleves maceszgombóccal
:-)
(azt sajnos nem tudom, csak azt, hogy 2-3 napig lógatni kell a madarat, és nem szereti a forró vizet....)
Zöldséges tarkedli juhtúrós mártá...
wow! Tonhalas verzióban is tuti ott lenne! :-)
Fácánkakasleves maceszgombóccal
Dugódani!:-) sorry.. tollas volt a kezem, kicsit félrebillentyűztem....
Kedves Kerperec, csak ajánlani tudom, megéri az idejét!!
Fácánkakasleves maceszgombóccal
Köszönöm Dudódani,bizony-bizony a fácánt tilos előtte leforrázni!
Nincsenek cikkei.
Weboldalunkon a cikk feltöltés, ahogy a recept feltöltés is, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon írhat és tölthet fel cikket. Ha Te is kedvet kaptál cikkíráshoz, ide kattintva máris kezdheted.