Füstölt sajttal rakott, csőben sült zöldségek
Elkészítés módja
1. A megmosott padlizsánt, cukkinit, csiperkét félujjnyi vastagra szeleteljük, majd sóval, borssal, az aprított petrezselyemmel fűszerezzük, majd kevés olajon minden zöldséget pirosra sütünk.
2. A meghámozott sárgarépát zöldséghámozóval vékonyra szeleteljük, a brokkolit rózsáira szedjük, és mind a két zöldséget külön-külön a forró zöldséglevesben roppanósra főzzük, majd leszűrjük.
3. A füstölt sajtot lereszeljük, majd minden zöldséget és a sajtot egy hőálló tálba, vagy tepsibe rétegezzük. A teteje sajt legyen, majd 190 °C-os sütőben 25-30 perc alatt pirosra sütjük.
4. Ha elkészült, 10 percet pihentetjük, és kockákra vágva tálaljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.