Fácánpástétom csiperkegombával
Elkészítés módja
1. A csiperkegombát kevés libazsíron megpároljuk az apróra vágott vöröshagymával.
2. A két tojást keményre főzzük, majd lereszeljük.
3. Ha ez megvan, a fácánhúst összekeverjük a hagymás gombával és a lereszelt főtt tojásokkal.
4. Hozzáadjuk a 10 dkg libazsírt, az apróra vágott petrezselymet és a fűszereket, majd az egészet botmixerrel krémes állagúra dolgozzuk.
5. Pirítóssal tálaljuk.
:-) Persze hogy csúzlival!!!
imádom a pástétomokat, ez a fácánpástétom pedig jó fűszeres, gombával meg megbolondítva különlegesnek is mondható!
(klassz a csúzlid!)-is
Ez a recept igazán jól hangzik főleg ha a fácánt csúzlival lőtték és nem söréttel ! A kép teljesen meggyőzött.