Fácánpástétom csiperkegombával

Fácánpástétom csiperkegombával recept
Hozzávalók
•  40 dkg főtt fácánhús
•  40 dkg csiperkegomba
•  1 fej vöröshagyma
•  10 dkg libazsír
• 
•  fehér bors
•  1 mokkáskanál vadhúsok fűszerkeverék
•  1 mokkáskanál fokhagymapor
•  1 mokkáskanál kakukkfű
•  1 csokor petrezselyem
•  2 egész tojás

Elkészítés módja

1. A csiperkegombát kevés libazsíron megpároljuk az apróra vágott vöröshagymával.

2. A két tojást keményre főzzük, majd lereszeljük.

3. Ha ez megvan, a fácánhúst összekeverjük a hagymás gombával és a lereszelt főtt tojásokkal.

4. Hozzáadjuk a 10 dkg libazsírt, az apróra vágott petrezselymet és a fűszereket, majd az egészet botmixerrel krémes állagúra dolgozzuk.

5. Pirítóssal tálaljuk.

A leírásban szereplő Fácánpástétom csiperkegombával recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Fácánpástétom csiperkegombával recept - 3 hozzászólás

  1. horniart
    horniart #194 2013. 02. 17. 12:44 Válasz

    :-) Persze hogy csúzlival!!!

  2. karperec
    karperec #185 2013. 02. 17. 07:28 Válasz

    imádom a pástétomokat, ez a fácánpástétom pedig jó fűszeres, gombával meg megbolondítva különlegesnek is mondható!

    (klassz a csúzlid!)-is

  3. dugódani
    dugódani #172 2013. 02. 16. 14:42 Válasz

    Ez a recept igazán jól hangzik főleg ha a fácánt csúzlival lőtték és nem söréttel ! A kép teljesen meggyőzött.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Fácánpástétom csiperkegombával recept - 3 hozzászólás

  1. horniart
    horniart #194 2013. 02. 17. 12:44 Válasz

    :-) Persze hogy csúzlival!!!

  2. karperec
    karperec #185 2013. 02. 17. 07:28 Válasz

    imádom a pástétomokat, ez a fácánpástétom pedig jó fűszeres, gombával meg megbolondítva különlegesnek is mondható!

    (klassz a csúzlid!)-is

  3. dugódani
    dugódani #172 2013. 02. 16. 14:42 Válasz

    Ez a recept igazán jól hangzik főleg ha a fácánt csúzlival lőtték és nem söréttel ! A kép teljesen meggyőzött.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.