Név
Tamássy Fruzsina
Felhasználói név
fruzsus
Weboldal
http://www.gam.hu/
Regisztráció időpontja
2013. 02. 15. 17:57
Utoljára belépett
2013. 06. 16. 23:16
Mesterszakács
-
Feltöltött receptek
7 db
Feltöltött cikkek
-
Hozzászólások
12 db
Kedvenc recepjei
13 db
Bográcsos lecsó csülökkel
Recept megtekintése

Bográcsos lecsó csülökkel

közepes
4

1. Először a csülköt feltesszük egészben egy kuktában főni. Ha felforrt utána még 1 órán keresztül lassú tűzön hagyjuk főni, hogy megpuhuljon a hús. ..

Répatorta (numero 35)
Recept megtekintése

Répatorta (numero 35)

közepes
3

1. Keverjük össze a száraz összetevőket egy tálban: a lisztet, a sütőport, a szódabikarbónát és a fűszereket. Egy másik tálban összedolgozzuk elektrom..

Meggyes-mákos-almás paleo muffin
Recept megtekintése

Meggyes-mákos-almás paleo muffin

könnyű
0

1. A mákot, a meggyet és a reszelt almát összekeverjük a sütőporral és a nyírfacukorral. 2. A 4 tojás sárgáját és fehérjéjét külön felverjük és ezt i..

Ricottával töltött, baconos cukkinitekercs
Recept megtekintése

Ricottával töltött, baconos cukkiniteker..

könnyű
2

1. A cukkinit megmossuk, hámozóval vagy késsel vékony szeletekre szeljük. 2. A ricottát összekeverjük a fűszerekkel és a tejföllel, hogy krémes állag..

Csirkemájjal, spenóttal és gombával töltött rakott leveles tészta
Recept megtekintése

Csirkemájjal, spenóttal és gombával tölt..

közepes
4

1. Egy lábasban felteszünk kb. 2 liter vizet, forráskor hozzáadjuk a zacskós barna rizst és kb. 10 percig főzzük. 2. Utána lecsöpögtetjük és hagyjuk ..

Őzcomb vadasan
Recept megtekintése

Őzcomb vadasan

közepes
3

1. Az őzhúst 4-5 nagyobb darabra vágjuk, kicsontozás nélkül minden oldalát serpenyőben kevés olajon jól megpirítjuk. 2. Utána lehetőség szerint kuktá..

Zakuszka
Recept megtekintése

Zakuszka

könnyű
4

1. A padlizsánt félbevágjuk, meglocsoljuk egy kis olajjal és vízzel a tetejét, amit előtte bevagdostunk és 160 fokos sütőben 25-30 perc alatt megsütjü..

Bográcsos lecsó csülökkel
recept megtekintése

Bográcsos lecsó csülökkel

közepes
4

1. Először a csülköt feltesszük egészben egy kuktában főni. Ha felforrt utána még 1 órán keresztül lassú tűzön hagyjuk főni, hogy megpuhuljon a hús. ..

Bográcsos pacal csülökkel
recept megtekintése

Bográcsos pacal csülökkel

közepes
4

1. A tisztított pacalt hideg vízben feltesszük főni 5 szem fekete borssal, 1 gerezd fokhagymával és 1 babérlevéllel. 2. Miután felforrt, leszűrjük és..

Répatorta (numero 35)
recept megtekintése

Répatorta (numero 35)

közepes
3

1. Keverjük össze a száraz összetevőket egy tálban: a lisztet, a sütőport, a szódabikarbónát és a fűszereket. Egy másik tálban összedolgozzuk elektrom..

Meggyes-mákos-almás paleo muffin
recept megtekintése

Meggyes-mákos-almás paleo muffin

könnyű
0

1. A mákot, a meggyet és a reszelt almát összekeverjük a sütőporral és a nyírfacukorral. 2. A 4 tojás sárgáját és fehérjéjét külön felverjük és ezt i..

Medvehagymás édeskömény krémleves
recept megtekintése

Medvehagymás édeskömény krémleves

könnyű
4

1. Az édesköményt feldaraboljuk, jól átmossuk. 2. A vöröshagymát felkockázzuk és kevés olajon megfonnyasztjuk. 3. Hozzáadjuk a feldarabolt medvehagy..

Ricottával töltött, baconos cukkinitekercs
recept megtekintése

Ricottával töltött, baconos cukkiniteker..

könnyű
2

1. A cukkinit megmossuk, hámozóval vagy késsel vékony szeletekre szeljük. 2. A ricottát összekeverjük a fűszerekkel és a tejföllel, hogy krémes állag..

Házi sajt ízesítve
recept megtekintése

Házi sajt ízesítve

könnyű
8

1. A házi tejet lassú tűzön 15-20 percig kevergetve felforraljuk, közben hozzáadjuk a sót és a fehér borsot. 2. Miután felforrt, levesszük a tűzről é..

Csirkemájjal, spenóttal és gombával töltött rakott leveles tészta
recept megtekintése

Csirkemájjal, spenóttal és gombával tölt..

közepes
4

1. Egy lábasban felteszünk kb. 2 liter vizet, forráskor hozzáadjuk a zacskós barna rizst és kb. 10 percig főzzük. 2. Utána lecsöpögtetjük és hagyjuk ..

Tepsis őzborda gombaágyon
recept megtekintése

Tepsis őzborda gombaágyon

közepes
8

1. A borda minden oldalát alaposan megpirítjuk egy serpenyőben kevés olajon. 2. Ezt követően kuktában, forrás után 15 percig főzzük. Főzőlevébe tessz..

Őzcomb vadasan
recept megtekintése

Őzcomb vadasan

közepes
3

1. Az őzhúst 4-5 nagyobb darabra vágjuk, kicsontozás nélkül minden oldalát serpenyőben kevés olajon jól megpirítjuk. 2. Utána lehetőség szerint kuktá..

Fácánpástétom csiperkegombával
recept megtekintése

Fácánpástétom csiperkegombával

könnyű
3

1. A csiperkegombát kevés libazsíron megpároljuk az apróra vágott vöröshagymával. 2. A két tojást keményre főzzük, majd lereszeljük. 3. Ha ez megvan..

Zakuszka
recept megtekintése

Zakuszka

könnyű
4

1. A padlizsánt félbevágjuk, meglocsoljuk egy kis olajjal és vízzel a tetejét, amit előtte bevagdostunk és 160 fokos sütőben 25-30 perc alatt megsütjü..

Fácánkakasleves maceszgombóccal
recept megtekintése

Fácánkakasleves maceszgombóccal

közepes
16

1. A fácánkakasokat annyi hideg vízzel felöntjük egy fazékban, hogy ellepje, beletesszük az egész vöröshagymát, a csokor petrezselymet (cérnával össze..

Fűszeres édesburgonya-krémleves

Fűszeres édesburgonya-krémleves

Méltatlanul keveset használjuk ezt a finom alapanyagot, az édesburgonyát, pedig nagyon izgalmas zöldség, és megéri mindenféle korábban már ismert ételt ezzel elkészíteni. Ad egy szép csavart a történetnek :)

Leves
3
Frankfurti leves

Frankfurti leves

A frankfurti leves nagy kedvenc, kelbimbóval még nem kóstoltam, csak kelkáposztával, de a kép alapján megéri a próbát így is! :)

Leves
3
Bográcsos lecsó csülökkel

Bográcsos lecsó csülökkel

Csülökkel még sose próbáltuk, de nagyon izgalmas a lecsóval, remélem neked is ízleni fog karperec, ha elkészíted! :)

Bográcsos
4
Csirkemájjal, spenóttal és gombával töltött rakott leveles tészta

Csirkemájjal, spenóttal és gombáv...

Bár a sokféle hozzávaló miatt bonyolultnak tűnhet, de a rétegek ízeinek harmóniája miatt megéri az időt, és nem olyan nehéz elkészíteni, mint amilyen hosszú a leírás :) Rizs nélkül is finom lehet, mi azért pakoltuk bele, hogy teljes értékű főétel legyen, kellően laktató :)

Tészta
4
Őzcomb vadasan

Őzcomb vadasan

A fácán után úgy gondoltuk felhasználjuk az őzhúsokat is a mélyhűtőből, és mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy bátran nyúljon a vadakhoz, mert nem nehezebb elkészíteni, mint a megszokott csirke-és sertéshúst, viszont az ízélmény összehasonlíthatatlan :)

Vadhús
3

Nincsenek cikkei.

Weboldalunkon a cikk feltöltés, ahogy a recept feltöltés is, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon írhat és tölthet fel cikket. Ha Te is kedvet kaptál cikkíráshoz, ide kattintva máris kezdheted.