Név
Márton Kiss
Felhasználói név
kissmarton
Weboldal
-
Regisztráció időpontja
2019. 05. 07. 11:07
Utoljára belépett
2020. 03. 25. 17:56
Mesterszakács
-
Feltöltött receptek
14 db
Feltöltött cikkek
-
Hozzászólások
8 db
Kedvenc recepjei
2 db
Kakaós csiga
Recept megtekintése

Kakaós csiga

közepes
0

1. A 2-3 dl tejbe belemorzsoljuk az élesztőt, hozzáadjuk a kristálycukrot és a csipet sót, majd 5 perc alatt felfuttatjuk. 2. Ezután beleszórjuk a li..

Vöröslencselepény
Recept megtekintése

Vöröslencselepény

könnyű
0

1. A lencsét egy éjszakára áztassuk be fél liter vízbe. 2. A beáztatott lencsét a fűszerekkel és a vízzel együtt turmixold össze. 2. A masszát süss..

Tojásos nokedli sütőben
Recept megtekintése

Tojásos nokedli sütőben

közepes
0

1. Rakjunk fel 3 liter vizet forrni egy kiskanál só társaságában. 2. Keverjük össze a 1/2 kg lisztet, a 3 tojást, egy kiskanál sót és kb 4 dl vizet. ..

Tükörtojásos szendvics
Recept megtekintése

Tükörtojásos szendvics

könnyű
0

1. Süssük meg a tükörtojásokat. 2. Vágjuk ketté a zsemléket és vajazzuk meg. 3. Vágjuk fel a zöldségeket. 3. Rakjuk a zsemlébe a tojásokat és díszí..

Cukkinikrémleves
Recept megtekintése

Cukkinikrémleves

könnyű
0

1. Kockázzuk fel a cukkinit, a hagymát és a krumplit. 2. Rakjuk fel főni a felvágott zöldségeket a bazsalikom levelekkel együtt. Kb. 2 liter víz kell..

Sajtos, rukkolás szendvics
Recept megtekintése

Sajtos, rukkolás szendvics

könnyű
0

1. Vágjuk fel a ciabattát. 2. Kenjük meg vajjal. 3. Helyezzük a rukkolát és a sajtszeleteket a falatkákra.

Grillezett tarja
Recept megtekintése

Grillezett tarja

közepes
0

1. Egy serpenyőben fél deciliter víz és só társaságában süssük 20 percig a tarjaszeleteket. 2. Ezt követően fordítsuk át, majd pirítsuk le mindkét ol..

Bundáskenyér
Recept megtekintése

Bundáskenyér

könnyű
0

1. A tojásokat üssük bele egy tanyérba, majd verjük fel. 2. Szeleteljük fel a kenyeret. 3. Öntsük az olajat egy serpenyőbe, majd rakjuk fel a tűzre...

Tiramisu
Recept megtekintése

Tiramisu

könnyű
0

1. A babapiskótát rövid időre beáztatjuk a kávéba. 2. A mascarponét, a tojássárgáját és a vaníliás cukrot összekeverjük. 3. Az elkészült krémbe bele..

Töltött dagadó
Recept megtekintése

Töltött dagadó

könnyű
0

1. Mossuk vagy hámozzuk meg a gombát. 2. Hámozzuk meg a gerezd fokhagymát. 3. Rakjuk egy tálba a töltelékhez valókat (tej, tojás, zsemle, gomba, pet..

Pácolt, grillezett tarja
Recept megtekintése

Pácolt, grillezett tarja

közepes
0

1. A tarját fél-egy centis szeletekre vágjuk. 2. A tarjaszeleteket mustárral megkenjük, kakukkfűvel és pici sóval megszórjuk. 3. Az így bepácolt hús..

Phó leves
Recept megtekintése

Phó leves

közepes
0

1. Elkészítem az alaplevet: A marhacsontot és a marhaszegyet amit az alaplébe szánok felforralom, majd leöntöm a habos vizet, majd a csontot és a húst..

Dukkah fűszerkeverék
Recept megtekintése

Dukkah fűszerkeverék

könnyű
0

1. Pirítsuk meg a hozzávalókat egy serpenyőben. 2. Egy mozsárban vagy mixerben törjük össze.

Mentás zoldborsóleves
Recept megtekintése

Mentás zoldborsóleves

könnyű
0

1. Az újhagymát felkarikázzuk és megpirítjuk az olajon. 2. A zöldborsót adjuk hozzá a hagymához és kb 5 percig dinszteljük. 3. Öntsük fel a vízzel, ..

Pácolt, grillezett tarja
recept megtekintése

Pácolt, grillezett tarja

közepes
0

1. A tarját fél-egy centis szeletekre vágjuk. 2. A tarjaszeleteket mustárral megkenjük, kakukkfűvel és pici sóval megszórjuk. 3. Az így bepácolt hús..

Glutén- és tejmentes almás krémes
recept megtekintése

Glutén- és tejmentes almás krémes

közepes
0

1. A hat darab tojást szétválasztjuk, a sárgájához hozzáadjuk a cukrot, a szódabikarbónát és a vizet. Ezt jól összekeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet..

Dagadt paprika

Dagadt paprika

Köszi a javítást! Nagyon tetszik ez a duci paprika nekem is! Lehet a héten megrottyantom :)

Egytál
22

Nincsenek cikkei.

Weboldalunkon a cikk feltöltés, ahogy a recept feltöltés is, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon írhat és tölthet fel cikket. Ha Te is kedvet kaptál cikkíráshoz, ide kattintva máris kezdheted.