Glutén- és tejmentes almás krémes

Elkészítés módja
1. A hat darab tojást szétválasztjuk, a sárgájához hozzáadjuk a cukrot, a szódabikarbónát és a vizet. Ezt jól összekeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet és a felvert tojásfehérjéket.
2. Az almát megpucoljuk és vékony szeletekre vágjuk.
3. A tepsit sütőpapírral kibéleljük, belerakjuk az almaszeleteket, majd jól megszórjuk fahéjas porcukorral és ráöntjük a piskótatésztát.
4. 180 fokon előmelegített sütőben kb. 30 percig sütjük.
5. Közben megfőzzük a tejben a pudingport, és kirakjuk hűlni. Egy tálba összekeverjük a margarint, a cukrot és a fahéjat, majd hozzáadjuk a kihűlt pudingot és a két evőkanál felvert dekorhabot, majd krémesre keverjük.
6. A kisült, kihűlt piskótát kivesszük és megfordítjuk úgy, hogy az almás rész legyen fent. Erre rakjuk a krémet és a maradék habot.
7. Végezetül megszórjuk a piskótát reszelt étcsokoládéval.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.