Szezámmagos csirkecomb tepsiben sütve

Elkészítés módja
1. A csirkecombokat kettévágjuk, megtisztítjuk és megmossuk.
2. A joghurttal elkeverjük a sót, a borsot és a zúzott fokhagymát. Egy nylonzacskóba tesszük a combokat és ráöntjük a keveréket. A zacskó száját bekötjük, jól összerázzuk az öntettel és 1 órára hűtőbe tesszük.
3. Egy tepsit vékonyan étolajjal kikenünk. A tojásokat a tejjel, sóval felverjük, míg a zsemlemorzsával összekeverjük a szezámmagot.
4. A combokat először lisztbe, majd tojásba, végül a szezámmagos morzsába forgatjuk és a tepsibe rakjuk.
5. Étolajjal meglocsoljuk, majd befedjük a tepsit alufóliával, és fél órára 200 fokos sütőbe tesszük. A fél óra leteltével a húsdarabokat megfordítjuk és visszatesszük negyed órára.
6. Ezután levesszük az alufóliát és tíz perc alatt megpirítjuk.
Nyami-nyami! Zezámos csirke a kínai büfében is ezt kérem mindig!