Húsos szalonnában sült pecsenyeliba- vagy pulykamáj

Húsos szalonnában sült pecsenyeliba- vagy pulykamáj recept
Hozzávalók
• 
•  fél kiskanál őrölt fekete bors
•  1 kiskanál majoránna
•  3 darab pecsenyeliba- vagy pulykamáj (kb. 50 dkg)
•  8 vékony szelet húsos füstölt szalonna (sliced bacon)

Elkészítés módja

1. Fél kiskanál sót a borssal és a majoránnával összekeverünk. A májakat – miután két részből állnak, félbevágjuk, az így kapott darabokat szintén elfelezzük – körös-körül befűszerezzük. Félbevágott szalonnaszeletekkel egyenként körbetekerjük.

2. Egy tepsire rakjuk, és előmelegített sütőben, közepes lánggal (180 °C; légkeveréses sütőben 165 °C) kb. 15 percig sütjük.

3. Burgonyapüré és savanyúság illik köretnek hozzá.

A leírásban szereplő Húsos szalonnában sült pecsenyeliba- vagy pulykamáj recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (sült hús) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.