Vöröslencselepény
Elkészítés módja
1. A lencsét egy éjszakára áztassuk be fél liter vízbe.
2. A beáztatott lencsét a fűszerekkel és a vízzel együtt turmixold össze.
2. A masszát süssük ki egy serpenyőben, mint a palacsintát.
Vöröslencselepény recepthez fűződő történet, jótanács
Nagyon vega étel! Salátával, rukkolával, esetleg humusszal is tálalhatjuk. Harapni fogjuk az egészséget!
Köszönjük a képet Ambrus Izabellának!
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.