Vöröslencselepény

Vöröslencselepény recept
Hozzávalók
•  20 dkg vörös lencse
• 
•  bors
•  csilipehely
•  kurkuma
•  1 gerezd fokhagyma
•  vöröshagymapor ízlésed szerint
•  1 evőkanál olaj

Elkészítés módja

1. A lencsét egy éjszakára áztassuk be fél liter vízbe.

2. A beáztatott lencsét a fűszerekkel és a vízzel együtt turmixold össze.

2. A masszát süssük ki egy serpenyőben, mint a palacsintát.

Vöröslencselepény recepthez fűződő történet, jótanács

Nagyon vega étel! Salátával, rukkolával, esetleg humusszal is tálalhatjuk. Harapni fogjuk az egészséget!
Köszönjük a képet Ambrus Izabellának!

A leírásban szereplő Vöröslencselepény recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (lepény) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.