Krumplifőzelék
Elkészítés módja
1. A krumplit hámozzuk meg.
2. A meghámozott krumplit 1,5 liter vízben főzzük meg. Ízesítsük a 1,5 kiskanál sóval, majd tegyük bele a babérlevelet és a 2 kiskanál ecetet is.
3. Kb. 40 perc főzés után megpuhul a krumpli. Ezt követően turmixoljuk össze a tejföl és a liszt társaságában, majd a főzőléből is adjunk hozzá 2 decit. Pár darab krumplit is rakhatunk a turmixba.
4. Öntsük bele a mixet egy lábasba és főzzük kb. 5 percig.
Krumplifőzelék recepthez fűződő történet, jótanács
Találhatjuk tükörtojással, fasírttal vagy sült szalonnával.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.