Szalonnás, rozmaringos zöldbab
Elkészítés módja
1. A zöldbabot lecsöpögtetjük, majd 8 kis köteget csinálunk belőle, amiket 1-1 szelet szalonnával körbetekerünk. A rozmaring levélkéit a szárról lecsipkedjük, durvára vágjuk, a szalonnás zöldbabra szórjuk, és színes borsot őrölünk rá.
2. Egyszer használatos grilltálcára rakjuk, és hamvadó faszénparázs fölött, a pecsenye mellé téve kb. 4 percig sütjük, közben megforgatjuk. Enyhén megolajozott serpenyőben is megsüthetjük. Annyi idő kell csak neki, amíg a szalonna megsül, a zöldbab pedig megforrósodik.
3. Leginkább grillezett bárányhoz, borjújavához illik köretként.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.