Sült daragaluska (grízgaluska)

Sült daragaluska (grízgaluska) recept
Hozzávalók
•  3 közepes nagyságú (héj nélkül mérve egyenként 5 dkg-os) tojás
•  10 dkg vaj vagy zsír
•  20 dkg búzadara
• 
•  olaj a sütéshez

Elkészítés módja

A főtt, lecsöpögtetett daragaluskából nagyszerű köretet készíthetünk. A teendő csak annyi, hogy bő, forró olajba rakjuk, ahol 2 perc alatt szép barnásra sütjük. Lecsöpögteve tálaljuk. Mártásos pecsenyékhez, különösen vad vagy marhahúsokhoz kitűnő. A készen kapható fagyasztott daragaluskát nem kell külön megfőzni, azonnal lehet sütni: fagyosan a közepesen forró olajba rakjuk, 4-5 perc alatt megsütjük.

A leírásban szereplő Sült daragaluska (grízgaluska) recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (daragaluska, grízgaluska) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.