Saláta távol-keleti stílusban
Elkészítés módja
1. A kínai kelt kitorzsázzuk, kisujjnyi széles csíkokra vágjuk, egy tálba szórjuk, 1 csapott kiskanál sóval összeforgatjuk, fél órán át állni hagyjuk. Közben többször megkeverjük, majd a kétféle konzervet levükkel együtt hozzáadjuk.
2. Pár evőkanálnyi levet egy pohárba rakunk, az ecetet, a mézet, a megtisztított és lereszelt gyömbért, valamint a csípőspaprikát elkeverjük benne, azután hozzáadjuk a szezámolajat is.
3. A salátára öntjük, elkeverjük, és letakarva hűtőbe tesszük, hogy az íze összeérjen.
4. Bármilyen natúr vagy távol-keleties fűszerezésű grillezett pecsenyéhez kitűnő.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.