Héjában sült burgonya fűszervajjal
Elkészítés módja
1. A burgonyákat megmossuk, leszárítjuk, hőálló edénybe tesszük, és 180c-os sütőben puhára sütjük. Közben elkészítjük a fűszervajat.
2. A puha vajat, vagy margarint habosra keverjük, majd sóval, frissen őrölt borssal, a dijoni mustárral, az aprított petrezselyemmel és snidlinggel fűszerezzük. Ha elkészült, fél órát hűtőbe tesszük, majd a megsült burgonyák tetejét hosszában-keresztben bevágjuk, kezünkkel finoman megnyomjuk, és így kicsit szétnyílik.
3. Ezután a fűszervajat habzsákba töltjük, és rózsákat nyomunk mindegyik sült burgonyára. Forrón, friss fűszerekkel díszítve kínáljuk.
Fűszervajas héjában sült krumplit nyár végén szoktunk a kerti grillen sütni,nagyon szeretem.Ez a változat kipróbálásra kerül.Köszönöm!