Fűszervajas zöldségcsomagocskák

Elkészítés módja
1. A fűszervajhoz a puha (szobahőmérsékletű) vajat a sóval, a borssal, a finomra vágott petrezselyemmel, a mustárral és a Worcester-szósszal jó habosra keverjük.
2. A konzerv zöldségeket lecsöpögtetjük, egy tálban összeforgatjuk. 4 nagy lap alufólia közepét egy kevés fűszervajjal megkenjük, és a zöldségkeveréket rárakjuk. A maradék vajat ráhalmozzuk, majd a fóliát a zöldség fölött batyuszerűen összefogjuk.
3. Hamvadó faszénparázs fölött, a pecsenye mellé téve 3-4 percig sütjük, hisz csak annyi idő kell neki, amíg a vaj ráolvad, a zöldség pedig megforrósodik. Enyhén megolajozott serpenyőben is megsüthetjük.
4. Leginkább grillezett halakhoz, csirke- és pulykamellhez, tarjához illik köretként.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.