Risotto virslivel, gombával, bors...
Köszönöm, dicsérő szavaid. Az íze is hasonló a kinézetéhez. Javaslom elkészíteni. :)
Bemutatkozás:
Ars poetica a konyhában: A legnagyobb dicséret egy szakácsnak, az üres tányér!
-Nagy Péter
1. Készítsük el először a betyárkáposztát. Az olajon futtassuk meg az apró kockákra vágott pirospaprikát, úgy hogy ne süssük át teljesen, de ne is leg..
1. Készítünk egy ragut. Ropogósra pirítjuk a vékony csíkokra vágott szalonnát, majd kivesszük a zsiradékból. A szalonna visszamaradt zsiradékára dobju..
1. A csülköt kicsontozzuk és bőrével együtt kisebb kockákra vágjuk. 2. A finomra vágott hagymát olajon üvegesre pirítjuk, rádobjuk a feldarabolt húst..
1. Először is tegyük magunkévá az olaszok szlogenjét, miszerint a rizs vízben születik és borban hal meg. 2. Merthogy a rizottó nem készülhet kevés b..
1. Aprítógépben a hagymát, a fokhagymát a szalonnával aprítsuk pépesre. 2. Tegyük a darált húshoz és szórjuk meg 2 evőkanál paprikával, hisz a paprika..
1. Tegyük egy aprító gépbe a lazacot, a piros kaviárt, a tojássárgáját és turmixszoljuk össze, majd adjuk hozzá a beáztatott és kinyomkodott kenyérbel..
1. Készítsük el először a csirkemájat. A májról vágjuk le a nem odavaló részeket, vágjuk ketté, majd egyenként tekerjük baconbe és helyezzük tepsibe. ..
1. A szűzpecsenyéből 4-6 dekás érméket vágunk, amit kezünkkel egy kicsit megnyomunk, megsózzuk és durvára tört rózsaborssal meghintjük. Grillen, vagy ..
1. A füstölt tarját megfőzzük, hagyjuk kihűlni, majd csíkokra vágjuk. 2. A pacalt csíkokra vágás után a zöldségekkel együtt, sós vízben feltesszük fő..
1. A libamájat megtisztítjuk, az epe körüli zöld részt eltávolítjuk, megmossuk, leszárítjuk, majd ujjnyi széles szeleteket, illetve érméket vágunk bel..
1. Először is a szalonnát szeletekre vágjuk és bevagdossuk, hogy a sütést követően kakastaréjt kapjunk. Megsütjük a felforrósított bográcsban és amiko..
1. A vaddisznóhúst felkockázzuk és a kockára vágott szalonna kisült zsírjában fehéredésig forgatjuk. 2. A hagymát finomra vágva hozzáadjuk a húshoz, ..
Nincsenek kedvencei.
Weboldalunkon a kedvencek funkció használata regisztrációhoz kötött. A funkció segítségével bármely regisztrált felhasználónk szabadon összgyűjtheti kedvenc receptjeit.
Köszönöm, dicsérő szavaid. Az íze is hasonló a kinézetéhez. Javaslom elkészíteni. :)
Köszönöm manócska! Szerintem mint a névadója, a feleségem. :)
Gulya őrzőinek levese paszulyból - Végy két kotlát amiben szándékozul főzni. Tégy egyikbe Juliska paszulyát, melyet tegnap bő vizibe áztattál. ..
Nagy gond ez ugye a húsvéti ünnepek elmúltával. Elszámítottuk magunkat, vagy nem jöttek el annyian. A lényeg, megmaradt egy csomó főtt sonkánk. Mit ke..
- Lassan itt az év vége az iskolákban, és talán minden tizedik családnál ballagással is felértékelődik az esemény. Most nem igazán recepttel, hanem öt..
- Ki ne járt volna már úgy, hogy az étlapon szereplő nevekből nem jött rá, mit is takar a módozat, hogy is készítik az ételt! Ilyenkor következi..
Magyar ember annyira szereti a rántott húst, hogy képes minden hétvégén azt enni. De tudjuk-e, hogy milyen változatosak is lehetünk e téren? Íme, eg..