Sörben sült csülök

Elkészítés módja
1. A csülköt kicsontozzuk és bőrével együtt kisebb kockákra vágjuk.
2. A finomra vágott hagymát olajon üvegesre pirítjuk, rádobjuk a feldarabolt húst és rövid ideig, erős lángon pirítjuk.
3. Megszórjuk liszttel és azzal is pirítjuk.
4. Ne féljünk, hogy leragad egy kicsit a liszt az aljába, ez feloldódik később a sörben.
5. Rászórjuk a fűszereket és ráöntjük a sört és az ecetet.
6. Felforraljuk, majd átöntjük egy tepsibe, vagy egy tűzálló tálba és forró sütőbe téve, legalább egy órán keresztül párolva sütjük. Ha netán jobban elpárolódik a szaftja a kelleténél, sörrel pótoljuk.
7. Köreteként van aki spagettivel én hasábburgonyával szeretem.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.