Karamellás rolád

Elkészítés módja
1. Először megcsináljuk a krémet. A cukrot karamellizáljuk és felöntjük a tejjel.
3. Egy pici tejben feloldjuk a pudingport és hozzákeverjük a karamellás tejhez, majd sűrűre főzzük.
4. Hagyjuk teljesen kihűlni.
5. Amíg a krém hűl, elkészítjük a piskótát.
6. A tojásfehérjéből kemény habot verünk.
7. A sárgáját, a kristálycukorral felhabosítjuk és hozzákeverjük a liszttel elkevert sütőport és a tojásfehérjéből vert habot.
8. Vajazott, lisztezett tepsiben sütjük.
9. Ha megsült a piskóta, még melegen deszkára borítjuk, sütőpapírra feltekerjük és így hagyjuk kihűlni.
10. A margarint habosra keverjük és a kihűlt krémhez adjuk.
11. A krém 2/3 részével megtöltjük a piskótát, feltekerjük és a maradék krémmel beborítjuk.
12. Kevés kristálycukrot karamellizálunk és olajozott tepsibe csorgatjuk. Ha kihűlt, az olajtól nem tapad a tepsibe.
13. Összetörjük és ezzel díszítjük a roládot.
Cherryka benne vagyok a cserébe!!!
Köszönöm szépen Ágica és Editke!
Nagyon finom a krémje a sütidnek.
A karamell az egyik gyengém. Na, megegyezünk a csereberében? Én felajánlok egy adag répasalátát egy kis kóstolóért a sütidből... ;)
Nagyon fincsi lehet Szabina! :)
Köszönöm Manócska! A kóstolót, csak úgy ahogy szoktuk? Egy-két szeletet?:) Már lassan rászámolom szeleteléskor. :D
Köszönöm szépen Zsuzsa!
Nagyon szép és finom sütit készítettél.:)
Nagyon finomat sütöttél!
Köszönöm Variam! Volt egy karamell pudingom és gondoltam feltúrbózom. ))
Tetszik, hogy ötvözted az "igazi" karamellt és a pudingot. Praktikus és biztos finom is.