Diós-almás kocka
Elkészítés módja
1. Az almákat meghámozzuk, magházukat eltávolítjuk és lereszeljük.
2. A dióbelet apróra daráljuk.
3. A hozzávalókat egy tálban összekeverjük és sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük.
4. Sütőben kb. 160-180 fokon készre sütjük.
5. Miután kihűlt a sütemény, kocka alakúra szeleteljük, tetejüket pedig megszórjuk porcukorral.
Köszönöm Mese-konyha.
Nagyon jól néz ki, ki fogom próbálni :)
Köszönöm szépen a dicsérő szavakat.
Kedves t.variam köszi az ötletet, legközelebb teszek rá csokimázat.
Köszönöm Manócska,teszem a kedvencekbe... :) és egyben gratulálok is!
Tényleg finom, sütöttem már ugyan ilyet, csak csokimáz volt a tetején.
Remekül néz ki!!!
Biztosan finom is!
Megy a kedvencekbe.... :)
Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásokat mindenkinek.
Gyors,finom,nagyon szép sütemény!
Gratulálok Manócska.
Nagyon jól néz ki:)
Nagyon finom,és kívánatos!
Most, hogy jobb idő van éppen szellőztetek, nyitva az ablak, jöhet a süti. Gusztusos, ránézésre is kívánatos!
De megennék most egyet!