Sárgaborsóleves virslivel
Elkészítés módja
1. Előző este a sárgaborsót beáztatom.
2. Másnap felteszem főni, közben többször lehabozom. Miután megfőtt, átpasszírozom.
3. A vöröshagymát apró kockákra vágom és kevés olajon megdinsztelem. Amikor kész, teszek bele pirospaprikát, felengedem vízzel és a leveshez öntöm.
4. Sózom, borsozom és teszek bele füstölt kockát. Pár percig még hagyom főni, majd beleteszem a karikára vágott virsliket és összefőzöm.
Pirított kenyérkockával tálalom.
Köszönöm Zsuzsa. Legközelebb kipróbálom.
Én babérlevelet is teszek ízesítőnek,és cihilit.Ez az egyik kedvenc levesem.
Köszönöm a kommenteket:)
Ezt mi is szeretjük, de a sárgaborsó főzelék valahogy egy kicsit jobban megy.
Én is így vagyok ezzel!! Nálunk csak én szeretem,de én nagyon! Igazán gusztusos a leveskéd manócska :))
Pirított kenyérkockákkal, pici fokhagymával! Szeretem!
Nagyon szeretjük.
Én meg lencsével főzök holnap.
Nagyon guszta leves.
Gratulálok:Edit.
Na igen! Én a palacsintával és a rántott burgonyával vagyok így egy örökké valóság míg kisütöm. Mire elfogy a tészta, azt veszem észre hogy már a palacsinta is elfogyott.:)
Nálunk mindenki szereti és egy nagy fazéknak este már csak az alját látom, úgyhogy nálunk sajnos csak 1 nap. Vagy nem sajnos?:)
Ez megint egy olyan étel amit csak én szeretek.:) Napokon keresztül képes vagyok enni.