Gyémántberakásos sütemény

Gyémántberakásos sütemény recept
Hozzávalók
A tésztához:
•  2 tojás
•  1 evőkanál hideg víz
•  1 csipet só
•  4 evőkanál kristálycukor
•  1 csomag vaníliás pudingpor
•  2 evőkanál teljes kiőrlésű liszt
•  1/2 csomag sütőpor
•  1 kis pohár natúr joghurt
A csokoládéhoz:
•  7 dkg porcukor
•  2 evőkanál keserű kakaópor
•  5 dkg vaj vagy sütőmargarin
A krémhez:
•  25 dkg túró
•  1-1.5 dl tejföl
•  4 evőkanál cukor
•  10 g étkezési zselatin
•  1 dl víz
•  2 dl habtejszín
•  1 csomag vaníliás cukor
A díszítéshez:
•  1 csomag citromos zselépor
•  3 dl víz

Elkészítés módja

1. Előző este elkészítjük a zselét - a csomagoláson feltüntetett elkészítési mód alapján, azonban csak az előírt víz felével-kétharmadával. Egy kb. 20 x 30 cm-es magasabb falú tepsit vagy hőálló szögletes tálcát, műanyag dobozt hideg vízzel kiöblítünk, majd beleöntjük a zselét és hagyjuk teljesen megdermedni. Másnapig hűtőben tároljuk.

2. A tojásfehérjéket a vízzel és csipetnyi sóval keményre verjük, majd hozzákeverünk 2 evőkanál cukrot. A maradék cukrot habosra keverjük a tojássárgájával, melyet aztán a fehérjehabhoz öntünk. Hozzáadjuk a joghurtot és rászitáljuk a pudingport és a lisztben elvegyített sütőport. Kb. 20 x 30 cm-es, sütőpapírral kibélelt tepsiben közepes lángon megsütjük.

3. A csokiréteghez átszitáljuk a porcukrot és a keserű kakaóport, majd hozzáadjuk a puha margarint. Kicsit elkeverjük, majd minimális lángon kb. fél perc alatt összeolvasztjuk (amikor már csak egy kevés szilárd rész van benne, levesszük a tűzről, mert a folyékony meleg rész megolvasztja ezt is). A csokit a kihűlt tésztára simítjuk és hűtőben hagyjuk megdermedni.

4. A töltelékhez összekeverjük a túrót (ha nagyon darabos, áttörhetjük szitán), a tejfölt és a cukrot. Ízlés szerinti mennyiségű citromhéjat reszelünk hozzá (aki a savanykásabb ízeket szereti, 1-2 evőkanál citromlevet is adhat hozzá).

5. Az étkezési zselatint a csomagoláson feltüntetett időre vízbe rakjuk megduzzadni, majd olvadásig hevítjük (nem főzzük!) és hagyjuk szobahőmérsékletűre hűlni. Ezután habbá verjük a tejszínt, a végén hozzáadjuk a vaníliás cukrot.

6. Végül a kihűlt zselatint a túrós keverékhez öntjük, alaposan elkeverjük, és amikor már kezd sűrűsödni, belekanalazzuk a tejszínt és óvatosan elvegyítjük benne, hogy ne törjön teljesen össze. A túrókrémet a csokival bevont tésztára öntjük. Pár órára hűtőbe tesszük megdermedni.

7. A díszítésre szánt, előző este elkészített zselét üveg vágólapra borítjuk (nem baj, ha nem jön ki egyben) és apró kockákra szeleteljük, majd a kész süteményre szórjuk.

Gyémántberakásos sütemény recepthez fűződő történet, jótanács

Bringázni azért is nagyszerű, mert míg tekerek és zenét hallgatok, közben törhetem az agyam az élet kisebb-nagyobb dolgain. Most vasárnap épp azon töprengtem, mit süthetnék. Mivel épp böjti időszak van, és emiatt régebben sütöttem, most valami kevésbé édeset szerettem volna (igen, ilyen szempontból a csokiréteget kihagyhattam volna, de így jobban mutat). Mivel a hűtőben egy adag túró épp sorsára várt, így egy egyszerű süteményt dobtam össze, amit szerettem volna valamivel feldobni, és dekoratívabbá tenni.
És heuréka! Jött az ötlet, mint derült égből a villámcsapás! Mi lenne, ha ezúttal nem arra törekednék, hogy szép sima, egyenletes legyen egy sütimen a zselé, hanem épp ellenkezőleg, minél szabálytalanabb?!
Az általam használt zselét desszertként árusítják, nem sütemények bevonására, mivel órák kellenek hozzá, míg megdermed - ami azt eredményezhetné egy sütire öntve, hogy ha lecsurog róla, teljesen szétáztatja a tésztáját. Így aztán kellett is, hogy külön készítsem el, és csak utána szórjam rá a tetejére. A csilli-villi átlátszó zselédarabkák mint valami ékkövek pihennek a tetején, egy picit különlegesebbé téve az egyébként egyszerű édességet.
Ami az ízvilágot illeti, a csoki és az enyhén citromos zamatú túrókrém kombinációja Túró Rudira hajaz. :)

A leírásban szereplő Gyémántberakásos sütemény recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Gyémántberakásos sütemény recept - 18 hozzászólás

  1. cherryka
    cherryka #3257 2013. 04. 05. 02:09 Válasz

    Nem panaszkodom, az én 6,5 éves bridge gépem jól szolgál, és manuális beállításokat is enged, de azért már szívesen látnék mellette egy fiatalabb "nagy testvért". :) Addig viszont próbálom ennek a masinának a lehetőségeit maximálisan kihasználni. (A bridge amúgy egy ún. átmeneti kategória a kis kompakt és komolyabb tükörreflexes fényképezőgépek közt.)
    Ami a pozitív visszajelzéseket illeti, örülök ám rendesen, és megtisztelőnek érzem a figyelmet, dicséreteket! Ami viszont Téged illet, biztos vagyok benne, hogy nem a korod az oka - hiszen az adatlapunkon nem szerepel az életkorunk (ezért is tegeződöm az oldalon, meg a közösségi oldalakon eleve ez a szokás, bár az igazat megvallva a valóságban a tőlem idősebbeket szinte biztos, hogy magáznám, mert én úgy érzem, ezzel jobban kifejezem a mások iránti tiszteletemet...). Szerintem inkább ott a "bibi", hogy a nagy forgalomban az új receptek hajlamosak "elkallódni", értem ezalatt, hogy aki nem csücsül folyton a gép előtt, és nem lesi naponta többször is árgus szemekkel az új recepteket, az aztán könnyen lemaradhat az újdonságokról. Szóval fel a fejjel, szerintem sokan örülünk és találunk inspirációt a receptjeidben, még ha csak "némán" ülünk is előttük, mint nyuszi a fűben. ;) Kreativitásért, azt hiszem, Neked sem kell a szomszédba menned!

  2. zsuzsa56
    zsuzsa56 #3204 2013. 04. 04. 16:12 Válasz

    Ja és még valami,örülhetsz hogy ennyi pozitív hozzászólásod van,mert én még ennyi dicséretet senkitől nem kaptam,pedig hogy igyekszem!lehet hogy a korom miatt van?

  3. zsuzsa56
    zsuzsa56 #3203 2013. 04. 04. 16:10 Válasz

    Nekem egyszerű gépem van, de jó lenne ha az optikáján lehetne állítani,de ez van, a sütid finom.Mentem.

  4. cherryka
    cherryka #1637 2013. 03. 10. 20:48 Válasz

    Virtuális kézrázás. ;)

  5. karperec
    karperec #1636 2013. 03. 10. 20:44 Válasz

    Ahhhogy mondod! :)

  6. cherryka
    cherryka #1635 2013. 03. 10. 20:38 Válasz

    Persze, nem is állítottam soha, hogy a gép teszi a fotóst (elég szétnézni a neten, és láthatjuk, hogy mennyi "XY photography" oldal van, ahol olyan profi gépekkel készített képek sorakoznak, melyek nem kevés kívánnivalót hagynak maguk után). És bár a magasabb kategóriás gépek nagyobb mozgásteret adhatnak bizonyos téren, fotópályázatok nyertesei közt is vannak olyan képek, melyek egy csomó írott-íratlan szabályt felrúgnak, technikailag vannak hibáik, mégis a látásmódjuknak, az általuk közvetített érzéseknek, történeteknek megvan a varázsa, és megadják a fotónak azt a pluszt, amitől különlegessé válnak, és kitűnnek a más szempontból elvileg tökéletes képek közül...

  7. karperec
    karperec #1633 2013. 03. 10. 20:22 Válasz

    Ne szerénykedj cherryka, remek képeket lehet készíteni bridge gépekkel is! A macro funkciójuk pedig meglepő eredményekre képesek! Sokan milliós gépekkel sem tudnak normális képeket készíteni. A tehetség nem a gépben rejlik...

  8. cherryka
    cherryka #1629 2013. 03. 10. 19:51 Válasz

    Szia! Köszönöm a válaszod, örülök a jó tanácsoknak! ;)
    Viszont az a helyzet, hogy a kedves kis 6+ éve hűséges Lumix FZ7-es bridgem nem ismeri a RAW fogalmát, és ugye nem is cserélhető obis, így némileg meg van kötve a kezem. Legtágabb blendénél sem tudok sokszor elérni olyat kis DOF-ot, mint szeretnék. Egyszer volt nálam rövid ideig kölcsönben egy 350D... Bár az sem egy profi kategóriás masina, de mégiscsak nagy előrelépés volt számomra, és nehéz volt utána visszatérni újra a sajátomhoz. Na de majd, ha "lesz kedvem", beszerzek egy "nagyobb kistesót" a mostani mellé. Addig meg próbálom így fejleszteni a kreativitásom.

  9. karperec
    karperec #1621 2013. 03. 10. 19:30 Válasz

    Szia cherryka! bár a recept a lényeg, azért, ha el akarjuk adni a terméket, akkor a fotó igen fontos helyre lép elő. Örülök, hogy izgat a kérdés. A módosítás utólag csak akkor hoz valami eredményt, ha RAW-ban fotóztál, ott még tudod állítani a színhőmérsékletet. A kék alapon fotózott süti fehére már átment kékes színárnyalatba, ehhez igazodott a tészta színe is. Ha a sárga alapon fotózott sütit nézed a kék alapúval egymás mellett, látod a különbséget. A két képet egymás mellé hívd be PS-ben, és a kéket állítsd a sárga alapúhoz a színegyensúly beállításoknál.
    Különben meg tök jól néz ki, jó a világítás is, egyedül a süti élét tenném még 2/3-ra nem felezőbe.
    Szóval tetszik amit csinálsz, várom a további remekeid! :)

  10. cherryka
    cherryka #1410 2013. 03. 07. 11:11 Válasz

    De jó, örömmel tölt el, hogy szimpatikus a recept! Ha kipróbáltátok, várom a visszajelzést, hogy beváltotta-e a hozzá fűzött reményeket. ;)
    Persze tovább is lehet gondolni, egyéni fantáziától függően. Nekem kapásból olyan is eszembe jut, hogy világosbarna piskóta, vagy epres/málnás pudingporral rózsaszínre színezett, és ez esetben piros zselé a tetejére, vagy reszelt csoki a túrókrémbe, netán tejföl helyett gyümölcsös joghurt... Ejj, megint szárnyra kapott a fantáziám. :D
    Jó sütögetést!

    Karperec: icipicit módosítottam a fotókon, jobb lett szerinted? Vagy min módosítanál még? Egyébként meg azért is jól jönnek a fotókkal kapcsolatos észrevételek, mert ugye több szem többet lát. Ugyanis amikor sok hasonló képen rágom át magam (sokat képes vagyok pepecselni, 1-2 mm-nyit tologatom a "díszletet", mozgatom a "derítőlapot" stb., ami számos, csupán apróságokban eltérő változatot eredményez), és válogatok közülük, egy idő után hajlamos vagyok nem észrevenni a hibákat. :D

  11. Domján Mária
    Domján Mária #1392 2013. 03. 07. 10:20 Válasz

    Nagyon szuper a recepted.Nem csak az Editke de
    azt hiszem , hogy én is sort kerítek az elkészítésére.
    Nagyon szépek lettek a fotóid .
    Vittem a receptet Gratulálok Marcsi

  12. Vassné Edit
    Vassné Edit #1389 2013. 03. 07. 09:53 Válasz

    Nagyon megnyerte tetszésemet a süti recepted Cherryka.
    Nagyon jó fotó.
    Egyszer majd meglepem a családomat ezzel a sütivel.
    Köszönöm a receptet.
    Gratulálok.Edit.

  13. cherryka
    cherryka #1386 2013. 03. 07. 09:04 Válasz

    Köszi szépen! A fotós tippet meg duplán jó néven veszem, és örülök neki, hiszen szeretnék fejlődni, tanulni, jobb képeket készíteni! Szóval ilyen jó szándékú kritika, észrevétel, szakmai tanács jöhet bármikor! ;) (Most pedig ránézek a körmére újra a képeknek, és megpróbálom, milyen lenne melegebb színhőmérséklettel...)

  14. karperec
    karperec #1385 2013. 03. 07. 08:13 Válasz

    Szerintem is jobb, ha részletesen le van írva mit kell csinálni, mert sose lehet tudni, milyen konyhai tudással rendelkező fogja letölteni a receptet.

    Mint mindíg, most is remek fotókkal illusztráltad a végeredményt! (látom az igényes megjelenítésre törekszel, ezért egy fotoszakmai észrevételem lenne; célszerű ugyanazon színű háttérlapon fotózni egy ételt, mert mint itt is, a színes háttér hajlamos reflektálni a tálalásra. kék háttér eltolta a színhőmérsékletet lásd tányér, hab és tészta )

  15. cherryka
    cherryka #1381 2013. 03. 06. 21:58 Válasz

    Köszi-köszi a dicséreteket! ;)
    Dugódani: valóban, a leírásaim elég részletesek, mert úgy gondolom, hogy senki sem születik tapasztalt konyhatündérnek, és valakinek jól jöhet, ha részletekbe menően "vezetem végig" az elkészítésen. A gyakorlott háziasszonyok/urak meg csak megemésztik - reményeim szerint - a kisregényeimet. :)

  16. manócska
    manócska #1378 2013. 03. 06. 21:29 Válasz

    Nagyon szép a sütid.

  17. kgizus
    kgizus #1363 2013. 03. 06. 20:29 Válasz

    Csodálatos a fotó!!! Már a látványtól is kedvet kap az ember lánya hogy elkészítse ezt a finomságot. Van is itthon túró, így be is ütemezem a hétre.

  18. dugódani
    dugódani #1351 2013. 03. 06. 18:54 Válasz

    No egy teljesen mindenre kitérő recept. És a sütemény ha olyan finom mint a látványa akkor egy ebéd utáni csúcs. Összegezve nem csak a süti de a kreatív fotó is nagyszerű!

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Gyémántberakásos sütemény recept - 18 hozzászólás

  1. cherryka
    cherryka #3257 2013. 04. 05. 02:09 Válasz

    Nem panaszkodom, az én 6,5 éves bridge gépem jól szolgál, és manuális beállításokat is enged, de azért már szívesen látnék mellette egy fiatalabb "nagy testvért". :) Addig viszont próbálom ennek a masinának a lehetőségeit maximálisan kihasználni. (A bridge amúgy egy ún. átmeneti kategória a kis kompakt és komolyabb tükörreflexes fényképezőgépek közt.)
    Ami a pozitív visszajelzéseket illeti, örülök ám rendesen, és megtisztelőnek érzem a figyelmet, dicséreteket! Ami viszont Téged illet, biztos vagyok benne, hogy nem a korod az oka - hiszen az adatlapunkon nem szerepel az életkorunk (ezért is tegeződöm az oldalon, meg a közösségi oldalakon eleve ez a szokás, bár az igazat megvallva a valóságban a tőlem idősebbeket szinte biztos, hogy magáznám, mert én úgy érzem, ezzel jobban kifejezem a mások iránti tiszteletemet...). Szerintem inkább ott a "bibi", hogy a nagy forgalomban az új receptek hajlamosak "elkallódni", értem ezalatt, hogy aki nem csücsül folyton a gép előtt, és nem lesi naponta többször is árgus szemekkel az új recepteket, az aztán könnyen lemaradhat az újdonságokról. Szóval fel a fejjel, szerintem sokan örülünk és találunk inspirációt a receptjeidben, még ha csak "némán" ülünk is előttük, mint nyuszi a fűben. ;) Kreativitásért, azt hiszem, Neked sem kell a szomszédba menned!

  2. zsuzsa56
    zsuzsa56 #3204 2013. 04. 04. 16:12 Válasz

    Ja és még valami,örülhetsz hogy ennyi pozitív hozzászólásod van,mert én még ennyi dicséretet senkitől nem kaptam,pedig hogy igyekszem!lehet hogy a korom miatt van?

  3. zsuzsa56
    zsuzsa56 #3203 2013. 04. 04. 16:10 Válasz

    Nekem egyszerű gépem van, de jó lenne ha az optikáján lehetne állítani,de ez van, a sütid finom.Mentem.

  4. cherryka
    cherryka #1637 2013. 03. 10. 20:48 Válasz

    Virtuális kézrázás. ;)

  5. karperec
    karperec #1636 2013. 03. 10. 20:44 Válasz

    Ahhhogy mondod! :)

  6. cherryka
    cherryka #1635 2013. 03. 10. 20:38 Válasz

    Persze, nem is állítottam soha, hogy a gép teszi a fotóst (elég szétnézni a neten, és láthatjuk, hogy mennyi "XY photography" oldal van, ahol olyan profi gépekkel készített képek sorakoznak, melyek nem kevés kívánnivalót hagynak maguk után). És bár a magasabb kategóriás gépek nagyobb mozgásteret adhatnak bizonyos téren, fotópályázatok nyertesei közt is vannak olyan képek, melyek egy csomó írott-íratlan szabályt felrúgnak, technikailag vannak hibáik, mégis a látásmódjuknak, az általuk közvetített érzéseknek, történeteknek megvan a varázsa, és megadják a fotónak azt a pluszt, amitől különlegessé válnak, és kitűnnek a más szempontból elvileg tökéletes képek közül...

  7. karperec
    karperec #1633 2013. 03. 10. 20:22 Válasz

    Ne szerénykedj cherryka, remek képeket lehet készíteni bridge gépekkel is! A macro funkciójuk pedig meglepő eredményekre képesek! Sokan milliós gépekkel sem tudnak normális képeket készíteni. A tehetség nem a gépben rejlik...

  8. cherryka
    cherryka #1629 2013. 03. 10. 19:51 Válasz

    Szia! Köszönöm a válaszod, örülök a jó tanácsoknak! ;)
    Viszont az a helyzet, hogy a kedves kis 6+ éve hűséges Lumix FZ7-es bridgem nem ismeri a RAW fogalmát, és ugye nem is cserélhető obis, így némileg meg van kötve a kezem. Legtágabb blendénél sem tudok sokszor elérni olyat kis DOF-ot, mint szeretnék. Egyszer volt nálam rövid ideig kölcsönben egy 350D... Bár az sem egy profi kategóriás masina, de mégiscsak nagy előrelépés volt számomra, és nehéz volt utána visszatérni újra a sajátomhoz. Na de majd, ha "lesz kedvem", beszerzek egy "nagyobb kistesót" a mostani mellé. Addig meg próbálom így fejleszteni a kreativitásom.

  9. karperec
    karperec #1621 2013. 03. 10. 19:30 Válasz

    Szia cherryka! bár a recept a lényeg, azért, ha el akarjuk adni a terméket, akkor a fotó igen fontos helyre lép elő. Örülök, hogy izgat a kérdés. A módosítás utólag csak akkor hoz valami eredményt, ha RAW-ban fotóztál, ott még tudod állítani a színhőmérsékletet. A kék alapon fotózott süti fehére már átment kékes színárnyalatba, ehhez igazodott a tészta színe is. Ha a sárga alapon fotózott sütit nézed a kék alapúval egymás mellett, látod a különbséget. A két képet egymás mellé hívd be PS-ben, és a kéket állítsd a sárga alapúhoz a színegyensúly beállításoknál.
    Különben meg tök jól néz ki, jó a világítás is, egyedül a süti élét tenném még 2/3-ra nem felezőbe.
    Szóval tetszik amit csinálsz, várom a további remekeid! :)

  10. cherryka
    cherryka #1410 2013. 03. 07. 11:11 Válasz

    De jó, örömmel tölt el, hogy szimpatikus a recept! Ha kipróbáltátok, várom a visszajelzést, hogy beváltotta-e a hozzá fűzött reményeket. ;)
    Persze tovább is lehet gondolni, egyéni fantáziától függően. Nekem kapásból olyan is eszembe jut, hogy világosbarna piskóta, vagy epres/málnás pudingporral rózsaszínre színezett, és ez esetben piros zselé a tetejére, vagy reszelt csoki a túrókrémbe, netán tejföl helyett gyümölcsös joghurt... Ejj, megint szárnyra kapott a fantáziám. :D
    Jó sütögetést!

    Karperec: icipicit módosítottam a fotókon, jobb lett szerinted? Vagy min módosítanál még? Egyébként meg azért is jól jönnek a fotókkal kapcsolatos észrevételek, mert ugye több szem többet lát. Ugyanis amikor sok hasonló képen rágom át magam (sokat képes vagyok pepecselni, 1-2 mm-nyit tologatom a "díszletet", mozgatom a "derítőlapot" stb., ami számos, csupán apróságokban eltérő változatot eredményez), és válogatok közülük, egy idő után hajlamos vagyok nem észrevenni a hibákat. :D

  11. Domján Mária
    Domján Mária #1392 2013. 03. 07. 10:20 Válasz

    Nagyon szuper a recepted.Nem csak az Editke de
    azt hiszem , hogy én is sort kerítek az elkészítésére.
    Nagyon szépek lettek a fotóid .
    Vittem a receptet Gratulálok Marcsi

  12. Vassné Edit
    Vassné Edit #1389 2013. 03. 07. 09:53 Válasz

    Nagyon megnyerte tetszésemet a süti recepted Cherryka.
    Nagyon jó fotó.
    Egyszer majd meglepem a családomat ezzel a sütivel.
    Köszönöm a receptet.
    Gratulálok.Edit.

  13. cherryka
    cherryka #1386 2013. 03. 07. 09:04 Válasz

    Köszi szépen! A fotós tippet meg duplán jó néven veszem, és örülök neki, hiszen szeretnék fejlődni, tanulni, jobb képeket készíteni! Szóval ilyen jó szándékú kritika, észrevétel, szakmai tanács jöhet bármikor! ;) (Most pedig ránézek a körmére újra a képeknek, és megpróbálom, milyen lenne melegebb színhőmérséklettel...)

  14. karperec
    karperec #1385 2013. 03. 07. 08:13 Válasz

    Szerintem is jobb, ha részletesen le van írva mit kell csinálni, mert sose lehet tudni, milyen konyhai tudással rendelkező fogja letölteni a receptet.

    Mint mindíg, most is remek fotókkal illusztráltad a végeredményt! (látom az igényes megjelenítésre törekszel, ezért egy fotoszakmai észrevételem lenne; célszerű ugyanazon színű háttérlapon fotózni egy ételt, mert mint itt is, a színes háttér hajlamos reflektálni a tálalásra. kék háttér eltolta a színhőmérsékletet lásd tányér, hab és tészta )

  15. cherryka
    cherryka #1381 2013. 03. 06. 21:58 Válasz

    Köszi-köszi a dicséreteket! ;)
    Dugódani: valóban, a leírásaim elég részletesek, mert úgy gondolom, hogy senki sem születik tapasztalt konyhatündérnek, és valakinek jól jöhet, ha részletekbe menően "vezetem végig" az elkészítésen. A gyakorlott háziasszonyok/urak meg csak megemésztik - reményeim szerint - a kisregényeimet. :)

  16. manócska
    manócska #1378 2013. 03. 06. 21:29 Válasz

    Nagyon szép a sütid.

  17. kgizus
    kgizus #1363 2013. 03. 06. 20:29 Válasz

    Csodálatos a fotó!!! Már a látványtól is kedvet kap az ember lánya hogy elkészítse ezt a finomságot. Van is itthon túró, így be is ütemezem a hétre.

  18. dugódani
    dugódani #1351 2013. 03. 06. 18:54 Válasz

    No egy teljesen mindenre kitérő recept. És a sütemény ha olyan finom mint a látványa akkor egy ebéd utáni csúcs. Összegezve nem csak a süti de a kreatív fotó is nagyszerű!

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.