Gesztenyehabos kekszsüti

Elkészítés módja
1. Egy 28x36 cm-es tepsibe lerakunk 1 sor kekszet.
2. A tejben a pudingokat a cukorral megfőzzük. Még melegen belekeverjük a margarint is és ráöntjük a kekszre. Erre újabb sor kekszet rakunk.
3. A tejszínt felverjük a cukorral, majd a gesztenyemasszát óvatosan belekeverjük és a felső kekszrétegre kenjük.
4. Tetejét díszítjük és csak másnap szeleteljük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.