Zöldborsóleves gazdagon

Elkészítés módja
1. A csirkeaprólékot felteszem főni.
2. Mikor felforrt, akkor lehabozom és beleteszem a zöldségeket és a zöldborsót.
3. Ízesítem sóval, borssal, majd készre főzöm.
4. Közben elkészítem a zsemleszínű rántást és teszek bele pirospaprikát, felengedem hideg vízzel és a levesbe öntöm.
5. A tojásból és a lisztből csipetkét készítek és belecsipkedem a levesbe, majd belerakom a petrezselymet és készre főzöm pár perc alatt.
Zöldborsóleves gazdagon recepthez fűződő történet, jótanács
Családom kimondottam a csirke nyakával és lábával szereti. Természetesen bármilyen csirkehozzávalóval finom, na és nem utolsó sorban erős paprikával.
Kedves spajzgirl! Nagyon finom is, érdemes kipróbálni.
nagyon jól néz ki!
Köszönöm szépen Edit mama.
Nagyon finom leves!
Én is legtöbbször csirkeaprólékból főzöm.
Gyorsan is megfő.
Szép,gusztusos a levesed!
Köszönöm Gizus! Mi is ezért szeretjük nagyon. Sosem tudok eleget főzni belőle, mert a fiúk mindent képesek elpusztítani. :)
Manócska most bizony megkordult a gyomrom, olyan guszta ez a leves. Egyszerű és nagyszerű!!! Nagyon szeretem a csirkeaprólékot a levesekbe, jó kis szopogatós nyaka-lába jöhet. :)
És még finom is
Üdvözöljük a " Zöldborsóleves gazdagon " ételt az ezred fordulón! Ráadásul még jól is néz ki .
Nálunk is szereti mindenki, csak nyak legyen.
Manócska ez nálunk is nagy kedvenc, én a pulyka nyakával szoktam készíteni. Azzal is finom.