Töltött gombafejek rántva

Elkészítés módja
1. A gombát megtisztítjuk, majd a szárát eltávolítjuk a kalapjáról.
2. Apró darabokra vágjuk a vöröshagymát és a gombaszárt, majd egy kevés olajon megpirítjuk őket.
3. Sózzuk, borsozzuk majd megszórjuk majoránnával és apróra vágott petrezselyemmel.
4. Amikor kész, az előre beáztatott zsemlét és a tojást hozzákeverjük. Ezzel a masszával megtöltjük a gomba kalapját, majd bepanírozzuk őket.
5. Nem túl forró olajban szép pirosra sütjük.
6. Rizibizivel és tartármártással tálaljuk.
Köszönöm Szabina.
Manócska ez az egyik kedvencem! Nagyon jó a kép.
Köszönöm cherryka és t.variam. Nagyon finom.
Klassz recept, én a töltött csirkéből kimaradt töltelékkel szoktam csinálni.
Engedelmetekkel csatlakoznék a rajongótáborhoz! ;) Már a nagyszerű fotó is ínycsiklandó, milyen lehet még élőben, az ember előtt a tányéron illatozva... :)
Köszönöm Edit! Májjal én is szeretem, de a gyerekek nem eszik meg. Sajna:)
Nagyon guszta,jó recept.
Én is szoktam így zsemlés töltelékkel is és csirkemájjal töltve is.
Szuper!
Gratulálok:Edit.
Köszönöm dugódani.
No nálunk sem marad meg a tányéron. Gusztusos. akár most 9-kor este is elfogyna.
Köszönöm szépen Marcsi!
Karperec, nálunk is nagy kedvenc a rántott gomba.
Hú de szeretem a rántott gombát tartármártással! Mi is ezt a közepes méretű csiperkét kedveljük a legjobban!
manócska nagyon jó receptet kaptam Tőled Biztosan elkészítem előbb-utobb
Gratulálok Marcsi