Töltött gombafejek rántva

Töltött gombafejek rántva recept
Hozzávalók
•  1 kg gomba
•  1 db tojás
•  2 db száraz zsemle
•  vöröshagyma
• 
•  bors
•  majoránna
•  petrezselyemzöldje
A panírozáshoz:
•  tojás
•  liszt
•  zsemlemorzsa
A sütéshez:
•  olaj

Elkészítés módja

1. A gombát megtisztítjuk, majd a szárát eltávolítjuk a kalapjáról.

2. Apró darabokra vágjuk a vöröshagymát és a gombaszárt, majd egy kevés olajon megpirítjuk őket.

3. Sózzuk, borsozzuk majd megszórjuk majoránnával és apróra vágott petrezselyemmel.

4. Amikor kész, az előre beáztatott zsemlét és a tojást hozzákeverjük. Ezzel a masszával megtöltjük a gomba kalapját, majd bepanírozzuk őket.

5. Nem túl forró olajban szép pirosra sütjük.

6. Rizibizivel és tartármártással tálaljuk.

A leírásban szereplő Töltött gombafejek rántva recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (töltött gomba) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Töltött gombafejek rántva recept - 12 hozzászólás

  1. manócska
    manócska #6086 2013. 06. 09. 23:05 Válasz

    Köszönöm Szabina.

  2. Szabina
    Szabina #6036 2013. 06. 08. 18:01 Válasz

    Manócska ez az egyik kedvencem! Nagyon jó a kép.

  3. manócska
    manócska #6018 2013. 06. 07. 23:03 Válasz

    Köszönöm cherryka és t.variam. Nagyon finom.

  4. t.variam
    t.variam #6015 2013. 06. 07. 21:56 Válasz

    Klassz recept, én a töltött csirkéből kimaradt töltelékkel szoktam csinálni.

  5. cherryka
    cherryka #5998 2013. 06. 06. 22:12 Válasz

    Engedelmetekkel csatlakoznék a rajongótáborhoz! ;) Már a nagyszerű fotó is ínycsiklandó, milyen lehet még élőben, az ember előtt a tányéron illatozva... :)

  6. manócska
    manócska #5993 2013. 06. 06. 21:51 Válasz

    Köszönöm Edit! Májjal én is szeretem, de a gyerekek nem eszik meg. Sajna:)

  7. Vassné Edit
    Vassné Edit #5986 2013. 06. 06. 21:13 Válasz

    Nagyon guszta,jó recept.
    Én is szoktam így zsemlés töltelékkel is és csirkemájjal töltve is.
    Szuper!
    Gratulálok:Edit.

  8. manócska
    manócska #5981 2013. 06. 06. 21:04 Válasz

    Köszönöm dugódani.

  9. dugódani
    dugódani #5980 2013. 06. 06. 20:53 Válasz

    No nálunk sem marad meg a tányéron. Gusztusos. akár most 9-kor este is elfogyna.

  10. manócska
    manócska #5975 2013. 06. 06. 20:16 Válasz

    Köszönöm szépen Marcsi!
    Karperec, nálunk is nagy kedvenc a rántott gomba.

  11. karperec
    karperec #5969 2013. 06. 06. 20:01 Válasz

    Hú de szeretem a rántott gombát tartármártással! Mi is ezt a közepes méretű csiperkét kedveljük a legjobban!

  12. Domján Mária
    Domján Mária #5966 2013. 06. 06. 19:14 Válasz

    manócska nagyon jó receptet kaptam Tőled Biztosan elkészítem előbb-utobb
    Gratulálok Marcsi

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Töltött gombafejek rántva recept - 12 hozzászólás

  1. manócska
    manócska #6086 2013. 06. 09. 23:05 Válasz

    Köszönöm Szabina.

  2. Szabina
    Szabina #6036 2013. 06. 08. 18:01 Válasz

    Manócska ez az egyik kedvencem! Nagyon jó a kép.

  3. manócska
    manócska #6018 2013. 06. 07. 23:03 Válasz

    Köszönöm cherryka és t.variam. Nagyon finom.

  4. t.variam
    t.variam #6015 2013. 06. 07. 21:56 Válasz

    Klassz recept, én a töltött csirkéből kimaradt töltelékkel szoktam csinálni.

  5. cherryka
    cherryka #5998 2013. 06. 06. 22:12 Válasz

    Engedelmetekkel csatlakoznék a rajongótáborhoz! ;) Már a nagyszerű fotó is ínycsiklandó, milyen lehet még élőben, az ember előtt a tányéron illatozva... :)

  6. manócska
    manócska #5993 2013. 06. 06. 21:51 Válasz

    Köszönöm Edit! Májjal én is szeretem, de a gyerekek nem eszik meg. Sajna:)

  7. Vassné Edit
    Vassné Edit #5986 2013. 06. 06. 21:13 Válasz

    Nagyon guszta,jó recept.
    Én is szoktam így zsemlés töltelékkel is és csirkemájjal töltve is.
    Szuper!
    Gratulálok:Edit.

  8. manócska
    manócska #5981 2013. 06. 06. 21:04 Válasz

    Köszönöm dugódani.

  9. dugódani
    dugódani #5980 2013. 06. 06. 20:53 Válasz

    No nálunk sem marad meg a tányéron. Gusztusos. akár most 9-kor este is elfogyna.

  10. manócska
    manócska #5975 2013. 06. 06. 20:16 Válasz

    Köszönöm szépen Marcsi!
    Karperec, nálunk is nagy kedvenc a rántott gomba.

  11. karperec
    karperec #5969 2013. 06. 06. 20:01 Válasz

    Hú de szeretem a rántott gombát tartármártással! Mi is ezt a közepes méretű csiperkét kedveljük a legjobban!

  12. Domján Mária
    Domján Mária #5966 2013. 06. 06. 19:14 Válasz

    manócska nagyon jó receptet kaptam Tőled Biztosan elkészítem előbb-utobb
    Gratulálok Marcsi

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.