Tárkonyos, szárnyasraguleves gombával

Elkészítés módja
1. A zöldségeket megtisztítjuk, majd apróra vágjuk és a gombát is szeleteljük fel.
2. A zöldségzöldet és a tárkonyt vágjuk apróra.
3. Az olajon pirítsuk meg az apróra vágott hagymát és sózzuk, borsozzuk, majd tegyük bele a gombát és a petrezselyemzöldet.
4. Keverjük meg és pároljuk rövid ideig.
5. A zöldségeket is tegyük hozzá, majd öntsük fel 1 liter vízzel és a megmosott csirkeaprólékot tegyük a többihez. Ha szükséges, még tegyünk hozzá vizet.
6. Ha a hús puhulni kezd, szórjuk bele a tárkonyt, és 1 tojásból liszttel, kevés sóval készítsünk galuskatésztát és szaggatón szaggassuk a levesbe.
7. Ha ez is elkészült, a tejfölt keverjük el a liszttel és kevés főzőlével, majd habarjuk be vele a levest és 1/2 citrom levét csavarjuk bele.
8. Ízesítsük mustárral. 2-3 percig forraljuk a levest és zárjuk le a tűzhelyt alatta.
9. Zöldséges ételízesítővel lehet még ízesíteni.
Hihetetlenül finom gombával.
Családunkban nem volt "divat" a tárkonyos raguleves, így én csak 1-2 éve másutt ettem először (gomba nélkül, zöldborsóval). Rögtön a szívembe lopta magát. :) Hihetetlen, mennyire fel tud dobni egy "egyszerű" levest is a tárkony - a tejföllel (tejszínnel) együtt!
Természetesen, receptjét kérésének megfelelően javítottuk.
Bocsánat,de a kis darab zellert,és 1 ek mustárt kihagytam,kérlek Mesterszakács hozzá tudnád írni? Megköszönném!