Sült-tejfölös csirkeszárnyak

Sült-tejfölös csirkeszárnyak recept
Hozzávalók
•  8-10 db csirkeszárny
•  1 kanál liszt
• 
•  bors
•  majoránna
•  4 dl tejföl
•  2 evőkanál étolaj
•  3 gerezd zúzott fokhagyma
•  1 teáskanál őrölt pirospaprika
•  1 tojássárgája
A tetejére:
•  10 dkg reszelt sajt

Elkészítés módja

1. A csirkeszárnyakat megtisztítom, megmosom a szárnyvégeket levágom, majd amikor leszáradt besózom.

2. A tejfölt a többi hozzávalóval összekeverem, majd a sózott húsokat beleforgatom és hőálló tálba egymás mellé sorakoztatom.

3. Az edényt lefedem és 200 fokon szép pirosra megsütöm.

4. Burgonyasalátával és párolt rizzsel tálalom.

A leírásban szereplő Sült-tejfölös csirkeszárnyak recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (tejfölös csirke, sült csirke) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Sült-tejfölös csirkeszárnyak recept - 2 hozzászólás

  1. manócska
    manócska #7850 2013. 10. 17. 15:43 Válasz

    Nagyon guszta:) Nálunk is nagy kedvenc.

  2. t.variam
    t.variam #7842 2013. 10. 16. 15:27 Válasz

    Tetszik ez a magyaros fűszerezés.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Sült-tejfölös csirkeszárnyak recept - 2 hozzászólás

  1. manócska
    manócska #7850 2013. 10. 17. 15:43 Válasz

    Nagyon guszta:) Nálunk is nagy kedvenc.

  2. t.variam
    t.variam #7842 2013. 10. 16. 15:27 Válasz

    Tetszik ez a magyaros fűszerezés.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.