Sült oldalas

Sült oldalas recept
Hozzávalók
•  1 kg oldalas
• 
•  bors
•  1 dl olaj
•  majoránna
•  pirospaprika
•  apróra vágott fokhagyma

Elkészítés módja

1. A húsokat besóztam, fokhagymával bekentem és egy cserépedénybe raktam, majd letakarva az edényt a 180-200 fokos sütőbe tettem.

2. Az olajat borssal, sóval, paprikával, majoránnával kikevertem.

3. Amikor a hús már félig megsült, ezzel az olajos oldattal lekentem és véglegesre sütöttem.

A leírásban szereplő Sült oldalas recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (sült oldalas, oldalas) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Sült oldalas recept - 4 hozzászólás

  1. manócska
    manócska #3510 2013. 04. 07. 21:13 Válasz

    Nagyon gusztusos az oldalasod Marcsi:) Imádom!!

  2. Domján Mária
    Domján Mária #3503 2013. 04. 07. 20:39 Válasz

    Hát ez érdekesen sikerült bocsi

  3. Domján Mária
    Domján Mária #3501 2013. 04. 07. 20:39 Válasz

    Köszönöm karperec!!!
    Nagyon finom cserépedénybe sütve minden hús féle mint ahogy írtad is nem szárad ki.
    Az edényt sütés előtt 15 percre alsó felső részét be kell áztatni. , semmi zsiradék nem kell alája.
    A lényeg, hogy amikor a sütőbe teszed akkor kapcsoljad be a sütőt és együtt melegszik a sütő és az edény..































  4. karperec
    karperec #3495 2013. 04. 07. 20:19 Válasz

    Nagyon jó a sült oldalas. Így cserépedényben meg még finomabbra sül, nem szárad ki annyira. Kérdésem az lenne, hogy nem szoktad kikenni valami zsiradékkal a cserépedényt a husi alatt? Vagy elég annyi zsiradék, amennyi kisül belőle?

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Még több oldalas recept
Még több oldalas recept

Sült oldalas recept - 4 hozzászólás

  1. manócska
    manócska #3510 2013. 04. 07. 21:13 Válasz

    Nagyon gusztusos az oldalasod Marcsi:) Imádom!!

  2. Domján Mária
    Domján Mária #3503 2013. 04. 07. 20:39 Válasz

    Hát ez érdekesen sikerült bocsi

  3. Domján Mária
    Domján Mária #3501 2013. 04. 07. 20:39 Válasz

    Köszönöm karperec!!!
    Nagyon finom cserépedénybe sütve minden hús féle mint ahogy írtad is nem szárad ki.
    Az edényt sütés előtt 15 percre alsó felső részét be kell áztatni. , semmi zsiradék nem kell alája.
    A lényeg, hogy amikor a sütőbe teszed akkor kapcsoljad be a sütőt és együtt melegszik a sütő és az edény..































  4. karperec
    karperec #3495 2013. 04. 07. 20:19 Válasz

    Nagyon jó a sült oldalas. Így cserépedényben meg még finomabbra sül, nem szárad ki annyira. Kérdésem az lenne, hogy nem szoktad kikenni valami zsiradékkal a cserépedényt a husi alatt? Vagy elég annyi zsiradék, amennyi kisül belőle?

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.