A leírásban szereplő Sült oldalas recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (sült oldalas, oldalas) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.
Nagyon gusztusos az oldalasod Marcsi:) Imádom!!
Hát ez érdekesen sikerült bocsi
Köszönöm karperec!!!
Nagyon finom cserépedénybe sütve minden hús féle mint ahogy írtad is nem szárad ki.
Az edényt sütés előtt 15 percre alsó felső részét be kell áztatni. , semmi zsiradék nem kell alája.
A lényeg, hogy amikor a sütőbe teszed akkor kapcsoljad be a sütőt és együtt melegszik a sütő és az edény..
Nagyon jó a sült oldalas. Így cserépedényben meg még finomabbra sül, nem szárad ki annyira. Kérdésem az lenne, hogy nem szoktad kikenni valami zsiradékkal a cserépedényt a husi alatt? Vagy elég annyi zsiradék, amennyi kisül belőle?