Sertésérmék tejszines, gombás zöldségraguval

Elkészítés módja
1. A hússzeleteket megmossuk, leszárogatjuk, kissé kiverjük, majd a fölhevített olajon oldalankét 4-5 perc alatt megsütjük.
2. A raguhoz a vajat serpenyőben fölolvasztjuk, a vékony karikákra szelt póréhagymát megfuttatjuk rajta. A sárgarépát megtisztítjuk, majd gyufaszálnyi csíkokra vágjuk, akárcsak a megmosott cukkinit, majd mindkettőt a póréhagymára dobjuk. Kevergetve 4-5 percig pároljuk, majd a megtisztított gombát is hozzáadjuk. Megsózzuk, megborsozzuk, a tejszínt ráöntjük, még néhány percig főzzük, végül a zöldborsot is rászórjuk.
3. Tálaláskor a sertés érméket a tejszínes raguval körülöntve kínáljuk. Pirított burgonya illik hozzá köretnek.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.