Narancsszeletekben sült malaccomb

Elkészítés módja
1. A megmosott, leszárított malaccombot sóval, durvára tört színes borssal, fűszerezzük, majd bekenjük a dijoni mustárral, a virágmézzel, edénybe tesszük, majd meglocsoljuk két narancs kicsavart levével, az olajjal, és lefóliázva egy éjszakára hűtőbe tesszük pácolódni.
2. Másnap tepsibe fektetjük, meglocsoljuk a páclevével, majd befedjük a vékonyra szeletelt naranccsal. Alufóliával letakarva 180°C-os sütőben puhára pároljuk, és 200°C-os sütőbe visszatéve pirosra sütjük. Ha elkészült 10 percet pihentetjük, majd félujjnyi vastag szeletekre vágjuk, végül meglocsoljuk a sült szaftjával.
3. Mandulás burgonyakrokettel körítve tálaljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.