Sült karaj kukoricasalátával
Elkészítés módja
1. A húst megmossuk, leszárogatjuk, majd a mézzel meg az olajjal simára kevert szójamártással alaposan bedörzsöljük. Alufóliába csomagoljuk, és egy éjszakán át hűtőszekrényben pihentetjük, majd becsomagolva tepsibe rakjuk, és sütőben, közepes lánggal (180°C-on) kb. 40 percig sütjük. Ezután a fóliát lefejtjük a húsról, és további 10 percig sütjük. Közben a saját levével kenegetjük.
2. Tálaláskor felszeleteljük, és kukoricás salátával kínáljuk. A salátához a majonézt meg a tejfölt összekeverjük, a lecsöpögtetett zöldborsót meg a kukoricát és a kockákra vágott sonkát belekeverjük, végül fölaprított metélőhagymával fűszerezzük, ha kell, utánasózunk, borsozunk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.