Sült kacsamáj burgonyával

Sült kacsamáj burgonyával recept
Hozzávalók
•  kacsamáj
• 
•  bors

Elkészítés módja

1. A májat nem sózom sütés közben, mert kemény lesz.

2. Sülés előtt villával jól megböködöm, hogy ne pattogjon.

3. Egy edénybe teszek egy kevéske kacsazsírt, kis vizet és közepes lángon fedő alatt a májakat szép pirosra megsütöm.

4. Nem szabad túlsütni, mert száraz lesz.

5. Sülés után megsózom.

6. Burgonyapürével és fekete szőlőszemekkel tálalom.

A leírásban szereplő Sült kacsamáj burgonyával recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (sült kacsa) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Sült kacsamáj burgonyával recept - 5 hozzászólás

  1. dugódani
    dugódani #3231 2013. 04. 04. 18:34 Válasz

    Nagyon guszta ! Egy biztos nálunk sem állna el sokáig a bödönben a zsír alatt.

  2. Domján Mária
    Domján Mária #3220 2013. 04. 04. 17:35 Válasz

    Köszönöm szépen
    Ez igazi házi kacsamáj , és nagyon finom.

  3. karperec
    karperec #3214 2013. 04. 04. 17:05 Válasz

    Sajnos én is rég ettem, a kacsamáj különleges íze pedig több figyelmet érdemelne tőlem is.

  4. zsuzsa56
    zsuzsa56 #3186 2013. 04. 04. 15:05 Válasz

    Hát ez az étel nagyon finom,már rég nem ettem!

  5. manócska
    manócska #3180 2013. 04. 04. 13:30 Válasz

    Nagyon finom a kacsamáj. Gyerekkoromba ettem sokszor.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Sült kacsamáj burgonyával recept - 5 hozzászólás

  1. dugódani
    dugódani #3231 2013. 04. 04. 18:34 Válasz

    Nagyon guszta ! Egy biztos nálunk sem állna el sokáig a bödönben a zsír alatt.

  2. Domján Mária
    Domján Mária #3220 2013. 04. 04. 17:35 Válasz

    Köszönöm szépen
    Ez igazi házi kacsamáj , és nagyon finom.

  3. karperec
    karperec #3214 2013. 04. 04. 17:05 Válasz

    Sajnos én is rég ettem, a kacsamáj különleges íze pedig több figyelmet érdemelne tőlem is.

  4. zsuzsa56
    zsuzsa56 #3186 2013. 04. 04. 15:05 Válasz

    Hát ez az étel nagyon finom,már rég nem ettem!

  5. manócska
    manócska #3180 2013. 04. 04. 13:30 Válasz

    Nagyon finom a kacsamáj. Gyerekkoromba ettem sokszor.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.