Sült kacsamáj burgonyával

Elkészítés módja
1. A májat nem sózom sütés közben, mert kemény lesz.
2. Sülés előtt villával jól megböködöm, hogy ne pattogjon.
3. Egy edénybe teszek egy kevéske kacsazsírt, kis vizet és közepes lángon fedő alatt a májakat szép pirosra megsütöm.
4. Nem szabad túlsütni, mert száraz lesz.
5. Sülés után megsózom.
6. Burgonyapürével és fekete szőlőszemekkel tálalom.
Nagyon guszta ! Egy biztos nálunk sem állna el sokáig a bödönben a zsír alatt.
Köszönöm szépen
Ez igazi házi kacsamáj , és nagyon finom.
Sajnos én is rég ettem, a kacsamáj különleges íze pedig több figyelmet érdemelne tőlem is.
Hát ez az étel nagyon finom,már rég nem ettem!
Nagyon finom a kacsamáj. Gyerekkoromba ettem sokszor.