Tepsis csirkecombok velesült kukoricás burgonyával

Elkészítés módja
1. A combokat megmossuk, leszárogatjuk. Az olajat a fűszersóval a borssal, a mézzel, a fehérborral és a tabasco mártással jól elkeverjük. A fűszeres olajjal a csirkét körös-köröl alaposan bekenjük, majd hűtőszekrényben legalább fél órán át érleljük.
2. A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, majd cikkekre vágjuk, majd a kukoricával együtt egy kiolajozott tepsire szórjuk. Megsózzuk, megborsozzuk a zúzott fokhagymával fűszerezzük, a vajat a tetejére morzsoljuk
3. A csirkecombokat a kukoricás burgonya „ágyra” fektetjük úgy hogy a bőrös fele legyen alul. Alufóliával letakarva, előmelegített sütőben 180°C-on kb. 20 percig sütjük. Ekkor a fóliát levesszük róla, a combokat megfordítjuk és így sütjük még kb.25 percig. Sütés közben a combokat az ízes olajjal kenegetjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.